Στο Just Like That γύρισαν ψεύτικες σκηνές - Η Cynthia Nixon και η Kristin Davis εξηγούν γιατί

08.12.2021
Στο Just Like That γύρισαν ψεύτικες σκηνές - Η Cynthia Nixon και η Kristin Davis εξηγούν γιατί
Μία μέρα πριν από την πρεμιέρα του spin-off του Sex And The City και δύο από τις πρωταγωνίστριες κάνουν μια απίστευτη αποκάλυψη.

Αύριο, 9/12/2021 η πολυαναμενόμενη πρεμιέρα της σειράς Just Like That που ακολουθεί τις ζωές των τριών από τις τέσσερις κολλητές φίλες που γνωρίσαμε στο franchise του Sex and The City. Η Carrie Bradshaw (Sarah Jessica Parker), η Miranda Hobbes (Cynthia Nixon) και η Charlotte York-Goldenblatt (Kristin Davis), στα 50 τους πια, συνεχίζουν να ζουν στη Νέα Υόρκη με τους συζύγους τους...

Συγκλονίζει η Kristin Davis: Είμαι αλκοολική -Το «Sex and the City» μου έσωσε τη ζωή

Παρόντες λοιπόν και οι Mr.Big (Chris Noth), Steve Brady (David Eigenberg) και Harry Goldenblatt (Evan Handler) αντίστοιχα ενώ στη σειρά εντάσσονται κι άλλοι χαρακτήρες.

Στην εκπομπή The Late Show with Stephen Colbert εμφανίστηκαν οι δύο από τις τρεις -πλέον- πρωταγωνίστριες της σειράς και, μεταξύ άλλων, αποκάλυψαν ότι γύρισαν μερικές ψεύτικες σκηνές με σκοπό να αποπροσανατολίσουν τους θαυμαστές που τις καταδίωκαν σε όλη τη διάρκεια των γυρισμάτων.

Ο Colbert ρώτησε ευθέως αν η φήμη που θέλει να έχουν γυριστεί ψεύτικες σκηνές ισχύει και η συνέχεια ήταν κάπως... περίεργη. Η μεν Davis απάντησε αυθόρμητα "Ναι, χωρίς αμφιβολία", η δε Nixon "Οπωσδήποτε όχι". Όταν, όμως, η ερώτηση τέθηκε ξανά η απάντηση της τηλεοπτικής Miranda ήταν "Μπορεί να είναι αλήθεια".

Οι πρωταγωνίστριες της σειράς παραδέχτηκαν ότι έχουν γυριστεί ψεύτικες σκηνές για θολώσουν τα νερά, όμως δεν διευκρίνησαν αν οι τρυφερές σκηνές της Parker με τον Jon Tenney που τάραξαν πριν από μερικούς μήνες τους θαυμαστές της σειράς ανήκουν σε αυτή την κατηγορία.

Ο "Mr Big" του "Sex and the City" αποκαλύπτει ποιο ήταν το αγαπημένο του επεισόδιο της σειράς

Για την ιστορία, ιδού οι εικόνες που είδαν το φως της δημοσιότητας και ξεσήκωσαν θύελλα αντιδράσεων από τους φανς που δεν δέχονται κανέναν να μπαίνει ανάμεσα στην Carrie και τον Big.

Εν αναμονή απαντήσεων λοιπόν, ιδού το επίσημο trailer μέχρι τη στιγμή που θα μπορέσουμε να δούμε όλα τα νέα επεισόδια.