Φαίη Σκορδά: Αποκαλυπτική για το διαζύγιο με τον Γιώργο Λιάγκα και τον νυν σύντροφό της [video]

29.09.2020
Φαίη Σκορδά: Αποκαλυπτική για το διαζύγιο με τον Γιώργο Λιάγκα και τον νυν σύντροφό της [video]
Καλεσμένη του Νίκου Χατζηνικολάου στην εκπομπή "Ενώπιος Ενωπίω" ήταν χθες το βράδυ η γνωστή παρουσιάστρια.

Χαμογελαστή, ήρεμη και εντυπωσιακή, η Φαίη Σκορδά κάθισε απέναντι από τον Νίκο Χατζηνικολάου και μίλησε για όλα, με την άνεση της... κουμπαριάς τους! Θυμίζουμε σε περίτπωση που δεν το ξέρετε ότι ο Νίκος Χατζηνικολάου ήταν εκείνος που πάντρεψε τη Φαίη με τον Γιώργο Λιάγκα και, βέβαια, ο νονός του πρώτου γιου του ζεύγους, Γιάννη. Ξεκίνησε από τα παιδικά της χρόνια στο Κιλκίς και το όνειρό της να γίνει παρουσιάστρια και έφτασε στο σήμερα, στο Πρωινό και τα σχέδιά της για το μέλλον.

Από τα όσα ακούστηκαν χθες, κρατούμε εκείνα που είπε η Φαίη Σκορδά για τον γάμο και το διαζύγιό της καθώς και τον νέο της σύντροφο, Νίκο Ηλιόπουλο.

Κάποια στιγμή, ο Νίκος Χατζηνικολάου τη ρώτησε αν συνεχίζει να πιστεύει στον γάμο, ακόμη και μετά το διαζύγιό της. Και εκείνη απάντησε πως καταφατικά με έμφαση. "Δεν ήθελα ποτέ να χωρίσω", απάντησε τονίζοντας πως για να το κάνει, σημαίνει ότι απλά δεν υπήρχε άλλος δρόμος.

Ιδού και το χαρακτηριστικό απόσπασμα:

Κάποια στιγμή, φυσικά, η συζήτηση έφτασε και στον νυν σύντοφο της παρουσίαστριας, Νίκο Ηλιόπουλο και εκείνη δεν δίστασε να παραδεχτεί ότι είναι πολύ καλά, τονίζοντας όμως, πως όπως έκανε και παλιότερα, στην περίοδο του γάμου της, μιλά... διακριτικά και όχι με... φανφάρες.

Είναι ευτυχισμένη και δεν το κρύβει. «Είναι ένας άνθρωπος που εκτιμώ πάρα πολύ και σέβομαι για τον τρόπο που με βλέπει. Με κάνει να αισθάνομαι πολύ όμορφα!», θα πει κάποια στιγμή, ενώ όταν ρωτήθηκε για την "προοπιτκή" της σχέσης, τα είπε όλα... έμμεσα:

«Δεν θα έβγαινε κάτι προς τα έξω εάν δεν είχε προοπτική. Εάν πατήσεις στο internet “σχέσεις Φαίη Σκορδά” δεν υπάρχει τίποτα πριν τον γάμο μου. Ήταν ο Γιώργος και τώρα είναι αυτή η φωτογραφία. Αυτό από μόνο του, για να το επιτρέψω να γίνει, σημαίνει πολλά», είπε χαρακτηριστικά.

Ιδού και το συγκεκριμένο απόσπασμα: