Ρώτησαν την Ελεονώρα Μελέτη για το αν αντικαταστήσει την Ελένη Μενεγάκη - Δες τι και πώς απάντησε [video]

21.02.2020
Ρώτησαν την Ελεονώρα Μελέτη για το αν αντικαταστήσει την Ελένη Μενεγάκη - Δες τι και πώς απάντησε [video]
Λες να έχουμε επανάληψη παράδοσης/παραλαβής σκυτάλης μεταξύ των δύο γυναικών όπως έγινε και το 2005 στην παρουσίαση του "Πρωινού Καφέ";

Η Ελένη Μενεγάκη ξεκαθάρισε ότι η επόμενη χρονιά θα τη βρει να κάνει άλλα πράγματα. Κλείνει έναν κύκο πολύ σημαντικό η ελληνίδα παρουσιάστρια και, όπως φάνηκε, θα αργήσει να δώσει στοιχεία για τον επόμενο.

Την ίδια στιγμή, φυσικά, έχει ξεκινήσει μια έντονη φημολογία σχετικά με το πρόσωπο που πρόκειται να αντικαταστήσει την Ελένη στη μεσημεριανή ζώνη του Alpha, με διάφορα ονόματα να έχουν ακουστεί. Εκτός από αυτό της Αντελίνας Βαρθακούρη που εντάχτηκε πρόσφατα στο δυναμικό του σταθμού, το όνομα που ακούγεται πολύ για τη θέση αυτή είναι το όνομα της Ελεονώρας Μελετη, η οποία, για την ιστορία, προς το παρόν βρίσκεται στον ΣΚΑΪ, όπου, στην κυριολεξία "σκίζει" με τα "Μεσάνυχτά" της.

Η ίδια δεν έχει μιλήσει σχετικά, όμως κάνοντας μία εξαίρεση, έδωσε μία απάντηση σε δημοσιογράφο της εκπομπής "Ευτυχείτε" της Κατερίνας Καινούργιου. Ιδού τι και πώς είπε στο βίντεο που ακολουθεί: