Ελένη Μενεγάκη: Το απίθανο σχόλιό της σε φωτογραφία της Ελεονώρας Μελέτη

06.08.2019
Ελένη Μενεγάκη: Το απίθανο σχόλιό της σε φωτογραφία της Ελεονώρας Μελέτη
Το ομορφότερο ηλιοβασίλεμά της μοιράστηκε η Ελεονώρα και η Ελένη έσπευσε να σχολιάσει όλο γλύκα!

Τις οικογενειακές διακοπές της απολαμβάνει η Ελεονώρα Μελέτη και, όπως συνηθίζει, δημοσιεύει αρκετές φωτογραφίες στον λογαριασμό της στο Instagram.

Η τελευταία φωτογραφία που μοιράστηκε ήταν πολύ ιδιαίτερη, καθώς μέσα από τη λεζάντα εξέφραζε και όλη την αγάπη προς την κόρη της, Αλεξάνδρα, αλλά και τον σύζυγό της, Θοδωρή Μαροσούλη, ο οποίος μάλιστα υπογράφει το... κλικ!

Λένε πως το καλύτερο ηλιοβασίλεμα είναι στη Σαντορίνη, άλλοι επιμένουν πως στο Χαλεκουλανι είναι ακόμα πιο εντυπωσιακό, μερικοί παραμένουν πιστοί στο ηλιοβασίλεμα του Key west. Εγώ ξέρω πως το ένα κ μοναδικο ηλιοβασίλεμα είναι αυτό... #sunset #mydaughter #mylove #mysummer #mommy #babyalexandra photo credit: @psycho_25

Αυτά έγραψε η Ελεονώρα στη λεζάντα της πανέμορφης φωτογραφίας που "χάρισε" στους followers της και ιδού για του λόγου το αληθές!

Από τους πρώτους που σχολίασαν την ανάρτηση ήταν η Ελένη Μενεγάκη, η οποία διατηρεί μία πολύ φιλική σχέση με την Ελεονώρα, η οποία, για την ιστορία τη διαδέχτηκε στον "Πρωινό Καφέ". Ιδού τι έγραψε:

Και βέβαια, η Ελένη δεν ήταν η μόνη που σχολίασε. Ανάμεσα σε αυτά που ξεχωρίσαμε παραθέτουμε τις αναρτήσεις της Ρούλας Ρέβη και της Δούκισσας Νομικού:

Ζ. Κ.