Kim Cattrall: H λεκτική επίθεση στην Sarah Jessica Parker

11.02.2018
Kim Cattrall: H λεκτική επίθεση στην Sarah Jessica Parker
"Υποκρίτρια, δεν είσαι ούτε φίλη μου, είτε οικογένεια μου"

Από τότε που τελείωσε το Sex and the City και οι θαυμαστές του show άρχισαν να εκφράζουν την επιθυμία τους για νέα επεισόδια και επανασύνδεση των αγαπημένων τους πρωταγωνιστριών, είχε γίνει γνωστό πως η τηλεοπτική Samantha, Kim Cattrall, δεν είχε ιδιαίτερα φιλικές σχέσεις με τις υπόλοιπες ηθοποιούς.

Η έχθρα της Cattrall με την Sarah Jessica Parker, την πολυαγαπημένη Carrie, φαίνεται πως έχει πάρει νέες, μεγάλες διαστάσεις. Η Kim έχασε πρόσφατα τον 55χρονο αδερφό της, Chris, και η Sarah Jessica έδωσε τα συλληπητήρια της για το χαμό της πρώην συναδέλφου της, η οποία όμως δεν είχε καθόλου φιλική ανταπόκριση.

Σε μία νέα δημοσίευση στο Instagram, η ηθοποιός αποφάσισε να απευθυνθεί άμεσα στην Sarah Jessica κάνοντας την και tag, και γράφοντας: "Δε χρειάζομαι ούτε την αγάπη σου ούτε την υποστήριξη σου αυτήν την τραγική στιγμή". Στη λεζάντα της ανάρτησης, η ίδια είπε: "H μητέρα μου με ρώτησε σήμερα ΄Πότε θα σε αφήσει ήσυχη αυτή η υποκρίτρια η Sarah Jessica Parker; Οι συνεχείς σου προσπάθειες για επικοινωνία είναι απλά μια επίπονη υπενθύμιση του πόσο σκληρή ήσουν και εξακολουθείς να είσαι. Άσε με λοιπόν να το ξεκαθαρίσω μια και καλή - αν δεν το έχω ήδη κάνει. Δεν είσαι οικογένεια μου. Δεν είσαι φίλη μου. Στα γράφω αυτά για να σου πω με τον τρόπο μου για τελευταία φορά να σταματήσεις να εκμεταλλεύεσαι την τραγωδία της οικογένειας μου για να επανακτήσεις την εικόνα του "καλού παιδιού". Κάνε αυτό εδώ copy-paste', βάζοντας ένα link με ένα δημοσίευμα με λόγια της Sarah Jessica, η οποία κατηγορούσε την Kim για την καταστροφή της τρίτης ταινίας Sex and the City, λόγω υψηλών απαιτήσεων.