Η Κέιτι Πέρι αποκαλύπτει την αλήθεια για το νέο της κούρεμα

06.03.2017
Με εξτρίμ χτένισμα εμφανίστηκε η διάσημη τραγουδίστρια την προηγούμενη εβδομάδα, λίγες μόνο μέρες μετά τον πρόσφατο χωρισμό της με τον Ορλάντο Μπλουμ, κάνοντας όλους να αναρωτιούνται για τους λόγους: Ανανέωση ή ερωτική απογοήτευση;

Την προηγούμενη εβδομάδα η Κέιτι Πέρι μας σύστησε τον εαυτό της σε μια εντελώς νέα εμφάνιση: Πλατινέ μαλλί με σκούρα ρίζα, ξυρισμένο από τη μια πλευρά και με μακριά φράντζα από την άλλη. Όλοι μίλαγαν τότε για ερωτική απογοήτευση μετά τον χωρισμό της με τον γνωστό ηθοποιό Ορλάντο Μπλουμ, η οποία την ώθησε να προχωρήσει σε δραστική αλλαγή για να «ανεβεί» ψυχολογικά, ωστόσο η ίδια έθεσε τα πράγματα σε εντελώς διαφορετική βάση.

«Πάντα ήθελα να μοιάσω στην Μάιλι Σάιρους» είπε η 32χρονη τραγουδίστρια σε συνέντευξη που έδωσε κατά τη διάρκεια των Μουσικών Βραβείων iHeartRadio, και συνεχίζει «Θέλω να επανακαθορίσω τι σημαίνει η θηλυκότητα. Νιώθω ότι υπάρχει ένα νέο κύμα, ότι έρχεται ένας νέος αυθεντικός παλμός και ότι αυτό το κούρεμα μου ταιριάζει. Δείτε τη Σκάρλετ Γιόχανσον που είναι μια από τις πιο ωραίες γυναίκες του κόσμου. Μπορείς να είσαι σέξι και να φαίνεσαι υπέροχη και με κοντό κούρεμα, γιατί όχι; Νομίζω ότι η θηλυκότητά μου κρύβεται μέσα μου. Εάν κάποιος άντρας λέει: “Ω, είναι τόσο περίεργα τα μαλλιά της, δεν θέλω να βγω ραντεβού μαζί της”, τότε ούτε καν με ενδιαφέρει να του μιλήσω, γιατί βλέπει τη ζωή τόσο μονοδιάστατα».