Κώστας Αποστολάκης για το διαζύγιό του: «Εγώ δεν ήθελα να χωρίσω. Έπεφταν τα μαλλιά μου»

03.11.2016
Ο Κώστας Αποστολάκης, καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου έδωσε μία εφ όλης της ύλης συνέντευξη και δε δίστασε να απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις του παρουσιαστή, ακόμη και σε εκείνες που αφορούσαν την προσωπική του ζωή.

Απ' όσα γνωρίζουμε ο ηθοποιός αυτήν την περίοδο είναι μόνος του, καθώς χώρισε και με την Πηνελόπη Πλάκα με την οποία διατηρούσε δεσμό. Αναφορικά με το διαζύγιό του με την σύζυγό του, τη δημοσιογράφο Αμέλια Αναστασάκη, είπε πως του κόστισε και πως χρειάστηκε αρκετός καιρός έτσι ώστε να επανέλθει και να συμφιλιωθεί με τα νέα δεδομένα που προέκυψαν στη ζωή του.

«Δεν ήθελα να χωρίσω. Περνάς δύσκολα, ειδικά όταν δεν θες να χωρίσεις και φεύγεις ο ίδιος. Υπάρχουν αστάθμητοι παράγοντες και εξωγενείς και εσωγενείς που δεν σου επιτρέπουν να μείνεις. Μου πήρε έναν χρόνο για να το πάρω απόφαση ότι χώρισα. Εγώ πίνω μόνο όταν είμαι καλά. Όταν είμαι χάλια δεν πίνω. Τώρα είμαστε μια χαρά. Τότε, μου έπεφταν τα μαλλιά και τέτοια, δεν ήξερα ότι τα πράγματα παίρνουν τον δρόμο τους και τώρα εγώ και η Αμέλια και η κόρη μας είναι μια χαρά», ανέφερε χαρακτηριστικά.