Η εξομολόγηση της Ντόρας για Κυριάκο: "Τον ζήλεψα φριχτά..."

05.02.2016
Μία διαφορετική συνέντευξη από αυτές που μάς έχει συνηθίσει, έδωσε η Ντόρα Μπακογιάννη, στο Πρωινό. Και ήταν ιδιαίτερα αποκαλυπτική, αφού η γνωστή πολιτικός μίλησε για όλα με εξομολογητική διάθεση.

Μάλιστα, αίσθηση προκάλεσε και σχολιάστηκε από την ομάδα του Πρωινού, όσα αποκάλυψε για τον αδελφό της Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος εδώ κι ένα μήνα είναι ο νέος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.


«Αισθάνομαι συγκίνηση και χαρά. Εμένα είναι ο μικρός μου αδερφός, οπότε πάντα τον βλέπω διαφορετικά. Στην αρχή τον ζήλεψα φρικτά διότι ήθελε το αγόρι, "Επιτέλους ο Κώστας απέκτησε ένα παιδί" λέγανε. Στην αρχή είχα πει στη μαμά μου "Είναι άσχημος ο γιος σου". Μετά τον θυμάμαι 7-8 μηνών να είναι στο κρεβατάκι του και να σηκώνει τα χεράκια του, οπότε πάει τελείωσε, μου πέρασε» εξομολογήθηκε για τον αδελφό της.

Ιδιαίτερα συγκινημένη ήταν και όταν μίλησε για τη μητέρα της, Μαρίκα η οποία "έφυγε" ανήμερα των γενεθλίων της Ντόρας Μπακογιάννη.


«Μου λείπει πολύ η μητέρα μου. Δεν γιόρτασα γενέθλια μετά από αυτό, ταυτίστηκε με την πιο δύσκολη στιγμή της ζωής μου. Είναι δύσκολο να χάνεις έναν άνθρωπο που αγαπάς πολύ και η μάνα σου είναι πολύ δύσκολο πράγμα. Όσο μεγάλη και αν είναι θες να την έχεις. Ο Κυριάκος της αφιέρωσε τη νίκη του και κλαίγαμε όλοι μαζί. Θα ήθελε πολύ να τον δει, αλλά πιστεύω ότι τον βλέπει», είπε