Το πρώτο μήνυμα της Σελίν Ντιόν μετά τον θάνατο του συζύγου της

01.02.2016
Απαρηγόρητη είναι η διάσημη τραγουδίστρια από τον χαμό του Ρενέ Αντζελίλ, που έζησε στο πλευρό της τα τελευταία 30 χρόνια της ζωής. Κι όμως, βρήκε τη δύναμη να επικοινωνήσει με τον κόσμο που της "στάθηκε" τόσο πολύ αυτές τις δύσκολες ώρες.

Ο Ρενέ Αντζελίλ (Rene Angelil) πέθανε πριν απο 15 μέρες χάνοντας τελικά την πολύχρονη μάχη που έδινε με τον καρκίνο του φάρυγγα, βυθύζοντας την οικογένειά του σε βαρύ πένθος. Κοντά του η Σελίν Ντιόν (Celine Dion) και οι τρεις γιοι τους.

Ούσα η ίδια σε κατάσταση πένθους, η Σελίν έκανε το πρώτο ποστάρισμα που αφορά στην απώλειά της μέσω social media και συγκεκριμένα στο Facebook.

Για την ιστορία η φωτογραφία είναι από τον γάμο του ζεύγους πριν από 21 χρόνια.

"Ευχαριστούμε από τα βάθη της καρδιάς μας όλο τον κόσμο που εξέφρασαν δημόσια την αγάπη τους για τον Ρενέ αυτές τις πολύ δύσκολες στιγμές.
Οι μαρτυρίες και η υποστηριξή σας μας έχουν βοηθήσει περισσότερο από όσο μπορείτε να φανταστείτε στην προσπάθειά μας να κάνουμε αυτό το βήμα και να πούμε τα δικά μας 'αντίο'.
Ευχαριστούμε το ίδιο και την κυβέρνηση του Κεμπέκ για την κρατική κηδεία που διοργάνωσε καθώς και αναρίθμητα άτομα και οργανισμούς που κινητοποιήθηκαν για να αποτίσουν ύστατο φόρο τιμής στο ύψος του ανθρώπου που εκείνος ήταν".

"Nous remercions du fond du cœur tous les gens qui ont manifesté leur amour pour René au cours de ces moments é...

Δημοσιεύτηκε από Celine Dion στις Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου 2016