Γιατί χώρισε η Εριέττα Κούρκουλου με τον πολίστα της; [photos]

03.12.2015
Απλή ασυμφωνία χαρακτήρων ή κάτι άλλο; Διαφορετικούς δρόμους λένε άτομα από το στενό τους περιβάλλον αποφάσισαν να τραβήξουν οι δύο νέοι, που είχαν απασχολήσει τα μίντια με τη σχέση τους εδώ και 1,5 χρόνο. Το ζευγάρι φαινόταν πολύ ευτυχισμένο στην τελευταία τους κοινή εμφάνιση στις 26 Αυγούστου στο Κηποθέατρο Παπάγου, όπου παρακολούθησαν το μιούζικαλ «Η μελωδία της ευτυχίας».

Η 21χρονη κόρη της Μαριάννας Λάτση και του Νίκου Κούρκουλου, Εριέττα Κούρκουλου και ο Μάριος Καπότσης, ο 24χρονος πολίστας του Ολυμπιακού ήταν αχώριστοι και δεν είναι λίγες οι φορές που ο φωτογραφικός φακός τους έχει απαθανατίσει σε κοσμικές εξόδους και στη Μύκονο.

Πριν λίγο καιρό, το φως της δημοσιότητας είχαν δει φωτογραφίες της Εριέττας,η οποία μαζί με τους γονείς του αγαπημένου της παρακολουθούσαν τον πολίστα σε αγώνα!

Τι συνέβη;

«Κατέληξαν ότι δεν μπορούσαν να προχωρήσουν άλλο μαζί και ότι ο χωρισμός είναι η καλύτερη λύση», αποκαλύπτει πρόσωπο από το στενό τους περιβάλλον στο περιοδικό ΟΚ. Το ζευγάρι πιθανόν να μην είναι καιρό μαζί, απλά αποφάσισε τώρα να μιλήσει για το τέλος του.

Μέχρι στιγμής κανείς από τους δυο δεν έχει κάνει νέα έξοδο.