Καινούργιου: Η απόδειξη ότι χώρισε με τον Σταθοκωστόπουλο!

30.10.2015
Αυτή, δε λες, ότι είναι και η καλύτερη περίοδος για την Κατερίνα Καινούργιου. Η εκπομπή της, Λόγω Tivis, αν και ξεκίνησε ιδανικά, τις τελευταίες μέρες κάνει χαμηλές πτήσεις στον πίνακα της AGB, ενώ και σε προσωπικό επίπεδο, δε λες ότι όλα είναι ρόδινα.

Και μπορεί η ίδια να μη θέλει να μιλήσει ανοιχτά τι συμβαίνει στη σχέση της με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο, όμως, από τα μισόλογά της, καταλαβαίνει κανείς ότι το ζευγάρι είτε περνάει σοβαρή κρίση (κρισάρα δηλαδή) ή έχει χωρίσει.

Εξάλλου, όσα εξομολογήθηκε το πρωί της Παρασκευής (30/10) στο Happy day, δεν χρειάζεται να είσαι μάντης, για να καταλάβεις ότι έχουν χωρίσει.

«Αυτό που είπα σε μια συνέντευξη, ότι δεν θέλω να μιλήσω για την προσωπική μου ζωή επειδή περνάω δύσκολα μέσα μου, το εννοώ. Ξέρεις ότι είμαι πολύ ευάλωτη και ευαίσθητη... Είναι μια περίοδος που ξεκινάω μια εκπομπή και δεν θα ήθελα να βγω να δηλώσω κάτι άλλο. Θα ήθελα μόνο αυτό. Αν νιώσω σε λίγο καιρό έτοιμη, θα δώσω μια συνέντευξη προστατευμένη και να πω αυτό που νιώθω μέσα μου. Τότε θα εξηγήσω τους λόγους που τέλος πάντων και εκεί να τελειώσει όλο αυτό. Δεν έχω δηλώσει ούτε ότι κάτι έχει τελειώσει, ούτε ότι έχω κάτι άλλο στη ζωή μου ή ότι όλα είναι τέλεια. Προφανώς κάτι συμβαίνει, αλλά δεν είμαι έτοιμη ψυχολογικά να μιλήσω για αυτό», εξομολογήθηκε.

Κι ερχεται τώρα μία άλλη απόδειξη, πιο τρανταχτή, που αποδεικνύει ότι το ζευγάρι έχει χωρίσει και η Κατερίνα δεν έχει πλέον σχέσεις με την οικογένεια του επιχειρηματία!!!

Σύμφωνα με δημοσίευμα του fthis. gr, στις 31 Οκτωβρίου θα τελεστεί στη Βενετία ο γάμος της αδελφής του Σταθοκωστόπουλου, Αφροδίτης, με το Νίκο Μπάκο. Και μπορεί στο γάμο να βρεθούν φίλοι και συγγενείς του ζευγαριού, όμως, δεν θα είναι εκεί η Καινούργιου, αφού σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας, δεν καλέστηκε καν στο γάμο!

Και να σκεφτείς, ότι η παρουσιάστρια είναι κολλητή με τη νύφη, αφού εκείνη είχε κάνει και το κονέ με τον Σταθοκωστόπουλο. Οπότε, αν ισχύει το παραπάνω δημοσίευμα, νομίζουμε ότι δεν χρειάζεται άλλη απόδειξη, ότι Καινούργιου και Σταθοκωστόπουλος έχουν χωρίσει.... Και μάλλον οριστικά!