Θάλεια Προκοπίου: Η πρωθιέρεια των Ολυμπιακών χώρισε και δεν το... πιστεύει

27.10.2015
Η όμορφη πρωθιέρεια Θάλεια Προκοπίου κάνει εξαιρετικά επιλεκτικές εμφανίσεις στην τηλεόραση και στο θέατρο, ενώ αυτές τις μέρες ακούγετα έντονα η φήμη ότι η νεαρή ηθοποιός πάσχει από ερωτική απογοήτευση.

Φήμες θέλουν η ηθοποιός βιώνει έντονα τον χωρισμό της από τον μπασκετμπολίστα σύντροφό της που ήταν σε σχέση τα τελευταία δύο χρόνια. Ο δεσμός ήταν απόλυτα προφυλαγμένος από τα φώτα της δημοσιότητας, αλλά έφτασε στο τέλος του χωρίς εκείνη να το περιμένει. Η νεαρή ηθοποιός περνάει μια φάση θλίψης, θέλοντας τον χρόνο της να συνέλθει - όπως είναι απόλυτα φυσιολογικό.

Να επισημάνουμε ότι πρόσφατα έγινε μεγάλος ντόρος όταν η Θάλεια Προκοπίου είδε την εικόνα της από την τελετή αφής της ολυμπιακής φλόγας στην Αρχαία Ολυμπία να φιγουράρει -χωρίς τη συγκατάθεσή της- σε διαφημιστική καμπάνια στην Κίνα, που προωθεί μια νέα τηλεφωνική συσκευή. Η γνωστή ηθοποιός κατέθεσε μήνυση και αγωγή εναντίον της εταιρείας, ζητώντας ως αποζημίωση το ποσό των 2.000.000 ευρώ.

Η Θάλεια Προκοπίου, η οποία ενσάρκωσε τον τιμητικό ρόλο της πρωθιέρειας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Σίδνεϊ το 2000, στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς του Σολτ Λέικ Σίτι το 2002 και στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας το 2004, δεν μπορεί ακόμα να πιστέψει ότι έπεσε θύμα διαφημιστικής εκμετάλλευσης.