Διάσημος Έλληνας ζεν πρεμιέ σκόρπισε 400 χιλιάδες ευρώ σε ένα χρόνο [photo]

21.10.2015
Ζει μόνιμα στην Αμερική με σκοπό να κάνει διεθνή καριέρα στην υποκριτική. Έβγαλε πολλά λεφτά, αλλά κατάφερε μέσα σ΄ένα μόνο χρόνο να ξοδέψει τετρακόσιες χιλιάδες ευρώ με όμορφο…τρόπο, σε ταξίδια και… ξενύχτια.

Δεν δίστασε μάλιστα να ομολογήσει πως έβγαλε χρήματα τα έχασε όλα σε έναν μόλις χρόνο «Με όμορφο τρόπο. Έκανα ταξίδια, γνώρισα σπουδαίους ανθρώπους που με κράτησαν τις ημέρες που δεν ήμουν καλά, βγήκα έξω, τα έσπασα, πήρα αμάξια. Ήθελα να το ζήσω και αυτό» και συνέχισε αποκαλύπτοντας το πόσα λεφτά χάλασε σε αυτό τον χρόνο «Τουλάχιστον τετρακόσιες χιλιάδες ευρώ. Ήταν επιλογή μου όμως», είπε χαρακτηριστικά.

Ο λόγος για τον Άνθιμο Ανανιάδη που έδωσε μία εφ όλης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό ΕΓΩ αποκαλύπτωντας πως σήμερα ζει πλέον σε ένα σπίτι που είναι 250-300 τ.μ μέτρα και έχει δύο αμάξια. «Δεν σημαίνει τίποτα αυτό. Δείχνει μόνο ότι έκανα αυτό που ήθελα. Θεωρώ ότι όλοι πρέπει να ακολουθούμε τις επιθυμίες μας. Είμαι ανοιχτός στο ταξίδι της ζωής. Πηγαίνω όπου με πάει. Καταστρέφομαι και αναγεννιέμαι», αναφέρει.

Μεταξύ άλλων, τέλος, αναφέρθηκε στο ποια ήταν η πιο δύσκολη ημέρα για εκείνον «Ήταν σίγουρα η ημέρα που μου ανακοίνωσε η μητέρα μου ότι έχει καρκίνο. Εγώ περίμενα να φτιάξω τα χαρτιά μου προκειμένου να πάρω την πράσινη κάρτα. Δεν μπορούσα να φύγω από την χώρα ούτε να δουλέψω. Όταν με πήρε τηλέφωνο και μου αποκάλυψε την κατάσταση υγείας της, μου είπε ”Δεν θέλω να γυρίσεις”. Η στιγμή που κλήθηκα να επιλέξω αν θα επιστρέψω στην Ελλάδα για να είμαι κοντά της ή θα έμενα να υπηρετήσω τον δικό μου αγώνα με την ψυχη μου όμως στο πλευρό της μητέρας μου ήταν επώδυνη. Πέρασα πολύ δύσκολα και οικονομικά. Οποτε ήταν πολύ μεγάλη η φρίκη των μηνών που ακολούθησαν».