Η επίσημη δήλωση της Κλόε Καρντάσιαν για την περιπέτεια του Λαμάρ

21.10.2015
Μία εβδομάδα μετά τη στιγμή που ο πρών -και νυν, όπως φαίνεται- σύζυγός της βρέθηκε αναίσθητος μέσα σε οίκο ανοχής στη Νεβάδα και μην έχοντας λήψει λεπτό από το πλευρό του, η μικρή αδελφή των Καρντάσιαν απευθύνεται δημόσια σε όλο τον κόσμο με μια επίσημη ανακοίνωση

Από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστό το συμβάν, η Κλόε Καρντάσιαν βρέθηκε στο πλευρό το Λαμάρ και τώρα που εκείνος είναι πολύ καλύτερα και ήδη βρίσκεται στο Λος Άντζελες σε ειδική κλινική ώστε να αναρρώσει πλήρως, εκείνη βρίσκει τη δύναμη να εκφράσει δημόσια και τα δικά της συναισθήματα με ανάρτηση που έκανε στην προσωπική της ιστοσελίδα.

"Η περασμένη εβδομάδα ήταν απίστευτα δύσκολη. Είμαι τόσο ευγνώμων στην οικογένεια, τους φίλους και τους θαυμαστές, που έστειλαν τις προσευχές τους και τις ευχές για να γίνει καλά ο Λαμάρ. Επίσης, θέλω να ευχαριστήσω τους πάντες στο Νοσοκομείο Sunrise, μεταξύ αυτών των καταπληκτικών γιατρών και των νοσοκόμων για την καλοσύνη και την εξαιρετική δουλειά τους. Υπό την δική τους καταπληκτική φροντίδα, έγιναν απίστευτα πράγματα. Ποτέ δεν μπορείς να είσαι προετοιμασμένος για μια εμπειρία σαν κι αυτή, αλλά χωρίς την αστείρευτη αγάπη και τις ατέλειωτες προσευχές για τον Λαμάρ και τη δύναμη που μου έδωσαν οι αγαπημένοι μου, θα ήταν πολύ δύσκολο να αντέξω. Σας ευχαριστώ για την συνεχιζόμενη υποστήριξή σας. Ο Θεός είναι μεγάλος. Φιλάκια, Κλόε"

Βέβαια, για την ιστορία να αναφέρουμε ότι τον τελευταίο καιρό πριν από το συμβάν, η Κλόε είχε βρει ξανά τον έρωτα στο πρόσωπο του επίσης μπασκετμπολίστα Τζέιμς Χάρντεν (κάτω) τον οποίο όμως, λέγεται ότι εξαιτίας των εξελίξεων, η Κλόε έχει βάλει στον πάγο. Προηγείται ο άλλος έρωτας, ο πιο παλιός!!!