Η Ελένη μιλάει για τα παιδιά της: Οι λεπτομέρειες που δεν γνωρίζαμε

20.10.2015
Σε εκδήλωση για την Ενημέρωση κατά του Καρκίνου του Μαστού, έδωσε το παρόν η Ελένη Μενεγάκη, όπου κι ήταν ιδιαίτερα αποκαλυπτική για τα παιδιά της.

Η Ελένη που φυσικό ήταν να ερωτηθεί για τη μικρή Μαρίνα, την κορούλα της που έφερε πριν λίγους μήνες στον κόσμο και το πώς έχει αλλάξει αυτή τη ζωή της. Η Μενεγάκη πήρε την αφορμή και μίλησε για όλα της τα παιδιά:

«Για όλα μου τα παιδιά έχω να πω ένα πράγμα: Τα παιδιά μου είναι το πιο σημαντικό κομμάτι στη ζωή μου, που καπελώνει ο,τιδήποτε άλλο. Είναι πάνω απ' όλα. Είναι το κομμάτι της ζωής που με άλλαξε, που με έκανε να σκέφτομαι πριν από μένα αυτές τις ζωούλες.

Σκέφτομαι εμένα, που προσπαθώ μέσα από τη σωστή διατροφή, δεν ξενυχτάω, προστατεύω τον οργανισμό μου, να είμαι γερή και δυνατή για τα παιδια μου, να με βλέπουν γερή και δυνατή.

Το ότι βγαίνω στην τηλεόραση και με φωτογραφίζουν, δεν σημαίνει πως κάνω διαφορετική ζωή από οποιονδήποτε άλλο, ότι είμαι κάτι άλλο.

Μεγαλώνοντας έχω πιο πολλά κουράγια. Τα παιδιά έχουν μεγαλώσει και έχουν τρομερές και διαφορετικές απαιτήσεις, αφού έχουν κι άλλες ηλικίες. Έχω βοήθεια στις δουλειές του σπιτιού, αλλά στα παιδιά μου θέλω να είμαι εγώ.Κι εγώ ανησυχώ, χαίρομαι, σφίγγεται η καρδιά μου ή με πιάνουν τα νεύρα μου και τα παιδιά μου όπως όλα τα παιδιά, έχουν ανάγκη τη μαμά τους.

Όταν τα παιδιά είναι χαρούμενα ή πονάνε ή αρρωσταίνουν θέλουν τη μαμά τους. Γιατί πιστεύετε ότι τα δικά μου παιδιά δεν θέλουν τη μαμά τους».

Όσο για την άποψη που έχει ο Άγγελος, η Λάουρα, η Βαλέρια αλλά και η μικρή Μαρίνα σε λίγα χρόνια για τη μαμά ως παρουσιάστρια, η Ελένη αποκάλυψε:

«Δεν τους κάνει εντύπωση να με βλέπουν στην τηλεόραση αλλά δεν τους είναι και ευχάριστο. Όχι το να με βλέπουν στην τηλεόραση, αυτό το έχουν συνηθίσει αλλά το κυνήγι. Επειδή πάνε σχολείο, δεν με προλαβαίνουν».