Τι συμβαίνει με Βίσση - Λιβιεράτο;

15.10.2015
Η Άννα Βίσση και ο Λάμπης Λιβιεράτος πριν 20 χρόνια περίπου, έζησαν έναν μεγάλο έρωτα, γεμάτο εντάση και πάθος. Μάλιστα, την εποχή εκείνη ο έρωτας του λαμπερού ζεύγους είχε γίνει πολλές φορές πρωτοσέλιδο.

Ωστόσο, οι δρόμοι τους χώρισαν και ο Λιβιεράτος παντρεύτηκε κι έκανε οικογένεια με την Εύη Αδάμ. Αλλά πάντα οι σχέσεις των δύο πρώην ήταν καλές. Αλλά έγιναν πιο στενές κατά τη διάρκεια της περιπέτειας υγείας του τραγουδιστή, αφού η Βίσση ήταν από τους πρώτους που έσπευσαν να τον στηρίξουν στις δύσκολες στιγμές.

Το τελευταίο καιρό, στα social media ουκ ολίγες φορές έχουμε δει κοινές τους φωτογραφίες από εξόδους, όπου δε λείπουν τα χαμόγελα. Και τώρα ερχεται το περιοδικό Ciao και δίνει μία διαφορετική διάσταση για το είδος της σχέσης τους. Σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού, οι δυο τους δεν έχουν μείνει στα... τυπικά.

Άνθρωποι που τους έχουν δει στα Βόρεια Προάστια, υποστηρίζουν ότι Βίσση και Λιβιεράτος συναντιούνται συχνά και μάλιστα περπατάνε πιασμένοι χέρι-χέρι δείχνοντας πως η σχέση τους δεν είναι τυπική. Ωστόσο, κανείς δε μπορεί να πει με σιγουριά αν πρόκειται για μια δυνατή φιλία ή κάτι άλλο. Αυτό θα φανεί στο μέλλον