Κένταλ και Κρις Τζένερ: Σπαράζουν στα social media για τον Λαμάρ

15.10.2015
Το πρώτο ποστάρισμα στα social media από τη διάσημη ριαλιοτοοικογένεια στην οποία ανήκε κάποτε ο διάσημος μπασκετομπολίστας ο οποίος αυτή τη στιγμή δίνει μάχη για τη ζωή του, έρχεται από τη 19χρονη ετεροθαλή αδελφή της πρώην συζύγου του, Κλόε και το δεύτερο από την πρώην πεθερά του αθλητή.

Ο Λαμάρ Οντόμ (Lamar Odom) νοσηλεύεται ακόμη σε πολύ κρίσιμη κατάσταση σε νοσοκομείο του Λας Βέγκας όπου μεταφέρθηκε αφού βρέθηκε αναίσθητος σε οίκο ανοχής της Νεβάδα. Δίπλα του, σύμφωνα με πληροφορίες σχεδόν όλα τα μέλη της οικογένειας Καρντάσιαν με πρώτη και καλύτερη την πρώην σύγυγό του, Κλόε, η οποία, λέγεται ότι βρίσκεται σε κατάσταση σοκ.

Παρόλο που όλη η οικογένεια είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media, ανάρτηση που να αφορά στην τραγική αυτή εξέλιξη δεν είχαμε μέχρι χθες το βράδυ όπου η Κένταλ Τζένερ αποφάσισε να εκφράσει τα συναισθήματά της με ένα τιτίβισμα.

"Σε παρακαλώ μη φύγεις", γράφει η Κένταλ και τα λέει όλα. Προφανής αποδέκτης του μηνύματος ο πρώην γαμπρός της, Λαμάρ, ο οποίος παλεύει με τη ζωή του σε μια μάχη όπου οι πληροφορίες δίνουν ένα 50/50 στις πιθανόητες να τα καταφέρει.

Πριν από λίγες ώρες η Κρις Τζένερ έκανε αυτή την ανάρτηση στο Instagram ζητώντας από όλους τους φίλους να προσευχηθούν για εκείνον.

Τελευταίες πληροφορίες θέλουν εκτός από την Κλόε, την Κρις και την Κιμ που βρίσκονται στο πλευρό του Λαμάρ από την πρώτη στιγμή, στο Λας Βέγκας να έχουν ήδη φτάσει ο Ρομπ Καρντάσιαν και ο Σκοτ Ντίσικ, αλλά και η Κέιτλιν Τζένερ.

Και ο Ρομπ Καρντάσιαν στέλνεις τις προσευχές του για τον "αδελφό" Λαμάρ