Λαμάρ Οντόμ: Το μήνυμα που στέλνει ο πατέρας του στην Κλόε

14.10.2015
Την ώρα που ο άτυχος πρώην μπασκετμπολίστας δίνει μάχη για τη ζωή του, ο πατέρας του μιλά δημόσια για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται, στέλνοντας μήνυμα και στη διάσημη πρώην νύφη του.

Ο Λαμάρ Οντόμ (Lamar Odom) παλεύει για τη ζωή του στο νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε μόλις εντοπίστηκε αναίσθητος σε οίκο ανοχής της Νεβάδα. Την ίδια στιγμή, ο πατέρας του, Τζο (Joe) μιλά "δεξιά και αριστερά" εξαπολύοντας επιθέσεις στου υπεύθυνους.

"Κάποιος νάρκωσε τον γιο μου", υποστηρίζει ο Τζο Οντόμ μιλώντας στο Hollywood Life, τονίζοντας πως "αλλιώς δεν υπήρχε περίπτωση ο Λαμάρ να έχει πάει εκεί κάτω και να γλεντάει τόσο έξαλλα".

Χμ... Για την ιστορία, ο Τζο υπήρξε ηρωινομανής επί χρόνια ενώ τελευταία έχει ομολογήσει ότι είναι "καθαρός" ακολουθώντας "βαρύ" πρόγραμμα αποτοξίνωσης, ενώ τα προβλήματα του διάσημου γιου του με τα ναρκωτικά και τις ουσίες στην ουσία του κόστισαν την καριέρα στο ΝΒΑ.

"Είμαι πολύ στεναχωρημένος τώρα. Τι μπορώ να κάνω; Πραγματικά πονάω τώρα. Ας του δώσουμε λίγο χρόνο και ας προσευχηθούμε να το ξεπεράσει", συνέχισε ο Τζο ζητώντας από όλους τους θαυμαστές του να κάνουν το ίδιο.

Και μετά ήρθε και το μήνυμα προς τη διάσημη πρώην νύφη του.

"Αν η Κλόε γνωρίζει κάτι σχετικά ας μου τηλεφωνήσει παρακαλώ. Όλοι αγαπάμε τον Λαμάρ και θέλουμε να βγει νικητής στο τέλος", κατέληξε ο Τζο, την ίδια στιγμή που οι πληροφορίες θέλουν την πρώην σύζυγο του γιου του σε τραγική κατάσταση μετά το άκουσμα της είδησης.

Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν ότι η Κλόε βρίσκεται ήδη στο πλευρό του πρώην αγαπημένου της. Μαζί της, η αδελφή Κιμ και η μαμά Κρις για συμπαράσταση.