Μάιλι Σάιρους: Η μαμά τη στέλνει σε κλινική αποτοξίνωσης

16.09.2015
Ώρα μηδέν φωνάζει η Τις Σάιρους, η οποία λέγεται ότι αποφάσισε να πάρει την τύχη της έξαλλης κόρης στα χέρια της. Δεν πάει άλλο!

Η Μάιλι Σάιρους (Miley Cyrus) έχει ξεφύγει τελείως και φαίνεται ότι η κατάσταση έχει ανησυχήσει ιδιαίτερα και τους γονείς της. Η μητέρα της, μάλιστα, λέγεται ότι έθεσε τελεσίγραφο και την στέλνει χωρίς συζήτηση σε κλινική αποτοξίνωσης.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού "Life & Style", η Τις Σάιρους (Tish Cyrus) -έχοντας και τη σύμφωνη γνώμη του μπαμπά Μπίλι Ρέι (Billy Ray)- αποφάσισε να βοηθήσει την κόρη της με όποιον τρόπο μπορεί. Και αφού, λένε φίλοι της η ίδια δοκίμασε όσα μέσα διαθέτει, δεν έχει άλλη λύση από μια πιο επαγγελματική βοήθεια.

Εκτός όμως από την κλινική, η Τις, λέγεται ότι ζήτησε βοήθεια και από τους δυο πρώην της κόρης της, τους οποίους ακόμη δείχνει να έχει στην καρδιά της.

Επιστρατεύτηκαν λοιπόν ο Λίαμ Χέμσγουορθ και ο Πάτρικ Σβαρτσενέγκερ "για να την πείσουν να μπει σε ένα πρόγραμμα αποτοξίνωσης 30 ημερών".

"Η Τις πιστεύει πως η περίεργη συμπεριφορά της Μάιλι, η κατάθλιψη, τα νεύρα και όλα αυτά προέρχονται από την χρήση ναρκωτικών και αλκοόλ. Φοβάται πολύ για την ζωή της πια…".πρόσθεσε η ίδια πηγή ενώ το μέλλον μόνο θα αποδείξει την αξιοπιστία της είδησης.