Δημοσιογράφος αποκαλύπτει: «Έχω καλύτερο διαζύγιο απ' ότι γάμο»

10.09.2015
Για το δεσμό της με το Γιώργο Σαχάτ μίλησε η δημοσιογράφος Εύη Φραγκάκη σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο περιοδικό You.

Μιλώντας για την εξάμηνη σχέση της με το Γιώργο Σαχάτ, η Φραγκάκη αποκαλύπτει:

«Με το Γιώργο είμαστε σχεδόν μισό χρόνο μαζί και είναι πλέον πιο ήρεμη. Δεν το διατυμπάνησα από την πρώτη στιγμή αλλά όταν βρίσκομαι σε ένα μέρος που υπάρχουν φωτογράφοι, με το Γίωργο και την παρέα μου, δεν είχα καμία διάθεση να παίζω παιχνίδια.

Δεν κάνω κάτι παράνομο αλλά ούτε διαφημίζω τη σχέση μου».

Όσο για το τι αγαπάει στο σύντροφό της, η Φραγκάκη τονίζει:

«Ο Γιώργος είναι ένας πάρα πολύ σοβαρός άντρας. Έχουμε φτάσει και οι δύο σε μια ηλικία όπου μπορείς να καταλάβεις αν με έναν άνθρωπο ταιριάζουν τα χνώτα σου. Έχουμε κοινά στοιχεία, ανατροφής και ενδιαφερόντων, έχουμε κοινή πορεία ζωής και βέβαια μοιραζόμαστε τις ίδιες επιθυμίες και ανησυχίες για το μέλλον».

Πάντως, η δημοσιογράφος ήταν αποκαλυπτική και για το διαζύγιό της από το δημοσιογράφο Δημήτρη Κοτταρίδη:

«Δεν μπορώ να δεχτώ ότι υπάρχει διαζύγιο μη ψυχοφθόρο. Ήταν μια απόφαση που πήραμε από κοινού με το Δημήτρη και μετά από πάρα πολύ σκέψη. Αποφασίσαμε πολύ γλυκά να χωρίσουμε πολύ πριν γίνουν τα πράγματα άσχημα.

Πλέον είμαστε δύο υπέροχοι φίλοι και περνάμε πολύ καλύτερα τώρα που δεν είμαστε μαζί απ' ότι όταν ήμασταν παντρεμένοι. Λέμε πολλές φορές ως αστείο ότι έχουμε πολύ καλύτερο διαζύγιο απ' ότι γάμο».