Η Τόρι Σπέλινγκ μηνύει αλυσίδα εστιατορίων & ζητά αποζημίωση

03.09.2015
Η Τόρι Σπέλινγκ μηνύει ολόκληρη την αλυσίδα εστιατορίων Berihana για τα εγκαύματα που υπέστη τον περασμένο Απρίλιο και ζητάει γερή αποζημίωση.

Η 42χρονη σταρ δειπνούσε στο εστιατόριο Encino στην Καλιφόρνια με την οικογένειά της, ανήμερα Πάσχα όταν σκόνταψε κι έπεσε σε μια καυτή σχάρα που της προκάλεσε πολλαπλά εγκαύματα.

Τώρα, η Σπέλινγκ ακολουθεί την δικαστική οδό αποφασίζοντας να μηνύσει την εταιρεία και διεκδικεί αποζημίωση για τα βαθιά εγκαύματα δευτέρου και τρίπου βαθμού που υπέστη κατά την πτώση της.

Η αλυσίδα έχει 116 εστιατόρια ανά τον κόσμο, όλα στην ίδια λογική της ανοιχτής κουζίνας. Ο σεφ μαγειρευεί μπροστά στους θαμώνες, ωστόσο, σε αυτή την περίπτωση αυτή η επαφή κουζίνας και χώρου εστίασης υπήρξε η αιτία ατυχήματος.

Εκτός από τα ιατρικά έξοδα περίθαλψης η Τόρι ζητάει επίσης αποζημίωση για οικονομική ζημία που υπέστη εξαιτίας της ακύρωσης ή αναβολής επαγηγελματικών συμφωνιών κι υποχρεώσεων.

Σύμφωνα με μαρτυρία η Τόρι γελούσε και διασκέδασε με την οικογένειά της το απόγευμα του Πάσχα στο εστιατόριο όταν κάπως γλίστρησε κι έπεσε πάνω στην καυτή σχάρα.

"Ούρλιαζε από τον πόνο εξαιτίας ενός μεγάλου εγκαύματος στην πλάτη και τον δεξί ώμο. Μπορούσες να καταλάβεις πως πονούσε αλλά προσπαθούσε να διατηρήσει την ψυχραιμία της για να μη φοβήσει τα τέσσερα παιδιά της που έδειχναν ανήσυχα".

Η ίδια πήγε κατευθείαν σπίτι και περιποιήθηκε το έγκαυμα αλλά σύμφωνα με τους γιατρούς αν δεν είχε ενεργήσει άμεσα υπήρχε σοβαρή πιθανότητα μόλυνσης.