Η κόρη της Κιμ Μπέισιντζερ «γδύνεται» στο instagram [photos]

05.08.2015
Φαίνεται πως η Άιρλαντ Μπαλντγουιν βαριέται πολύ. Πάρα πολύ. Γι΄αυτό και όταν δεν περπατά ως μοντέλο στις πασαρέλες, φωτογραφίζεται σχεδόν... γυμνή όπου σταθεί και όπου βρεθεί και ανεβάζει τις αντίστοιχες αυτές φωτογραφίες στο instagram

Φαίνεται πως η Άιρλαντ Μπαλντγουιν (Ireland Baldwin), η 19χρονη κόρη των διάσημων ηθοποιών Κιμ Μπέισιντζερ και Αλεξ Μπάλντγουιν, βαριέται πολύ. Πάρα πολύ. Γι΄αυτό και όταν δεν περπατά ως μοντέλο στις πασαρέλες, φωτογραφίζεται σχεδόν… γυμνή όπου σταθεί και όπου βρεθεί και ανεβάζει τις αντίστοιχες αυτές φωτογραφίες στο instagram.

Αυτήν την περίοδο η 19χρονη αρκετά σέξι κοπέλα βρίσκεται στις Κάννες για ολιγοήμερες διακοπές και επιδόθηκε σε μία προσωπική ερασιτεχνική φωτογράφηση, φορώντας μόνο ένα μπικίνι. Εν συνεχεία, μοιράστηκε τις καυτές αυτές φωτογραφίες με τους 255.000 ακόλουθούς της στο Instagram!

Σημειώστε επίσης πως η Άιρλαντ δήλωσε ότι σκέφτεται να εγκαταλείψει τις πασαρέλες και να ακολουθήσει τα χνάρια της οικογένειάς της και ιδιαίτερα της μητέρας της στην υποκριτική!