Νέες φωτογραφίες της Τζολί δείχνουν ανορεξία;

03.08.2015
Στην προ λίγων ημερών εμφάνισή της η Αντζελίνα Τζολί σόκαρε με την κοκκαλιάρικη εμφάνισή της. Κι αν νόμιζες πως ήταν τα ρούχα που δεν την κολάκευαν ή το αμακιγιάριστο πρόσωπό της μάλλον έκανες λάθος. Για μια ακόμη φορά ο φακός δείχνει εμφανή τα σημάδια της κόπωσης της κατά πολύ αδυνατισμένης σε επικίνδυνα επίπεδα Αντζελίνας. Η διάσημη ηθοποιός βρίσκεται από τηξν Τετάρτη στη Μιανμάρ ως ειδική απεσταλμένη της Ύπατης Αρμοστείας του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών για τους Πρόσφυγες (UNHCR) μετά από πρόσκληση της ηγέτιδας της αντιπολίτευσης Αούνγκ Σαν Σου Κι. Κατά την άφιξή της η Αντζελίνα Τζολί συναντήθηκε και με τον πρόεδρο της χώρας Τέιν Σέιν ενώ επισκέφτηκε χώρους εργασίας για να μιλήσει απευθείας για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εργάτριες. Δες κι εσύ τις φωτογραφίες που μας σόκαραν (δεύτερη φορά σε μια εβδομάδα).

Στην προ λίγων ημερών εμφάνισή της η Αντζελίνα Τζολί σόκαρε με την κοκκαλιάρικη εμφάνισή της. Κι αν νόμιζες πως ήταν τα ρούχα που δεν την κολάκευαν ή το αμακιγιάριστο πρόσωπό της μάλλον έκανες λάθος. Για μια ακόμη φορά ο φακός δείχνει εμφανή τα σημάδια της κόπωσης της κατά πολύ αδυνατισμένης σε επικίνδυνα επίπεδα Αντζελίνας.

Η διάσημη ηθοποιός βρίσκεται από τηξν Τετάρτη στη Μιανμάρ ως ειδική απεσταλμένη της Ύπατης Αρμοστείας του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών για τους Πρόσφυγες (UNHCR) μετά από πρόσκληση της ηγέτιδας της αντιπολίτευσης Αούνγκ Σαν Σου Κι. Κατά την άφιξή της η Αντζελίνα Τζολί συναντήθηκε και με τον πρόεδρο της χώρας Τέιν Σέιν ενώ επισκέφτηκε χώρους εργασίας για να μιλήσει απευθείας για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εργάτριες.

Δες κι εσύ τις φωτογραφίες που μας σόκαραν (δεύτερη φορά σε μια εβδομάδα).