Ρέππας-Παπαθανασίου: «Ζούμε με δανεικά»

03.08.2015
Oι Ρέππας - Παπαθανασίου, μίλησαν στην εφημερίδα Real News τόσο για τις δυσκολίες και την οικονομική κρίση όσο και για το πώς έχει επηρεάσει η όλη κατάσταση και τη δική τους ζωή.

O Μιχάλης Ρέππας ανάμεσα σε άλλα είπε πως με τις κλειστές τράπεζες και τις ουρές στα ΑΤΜ είχε ξεμείνει από χρήματα: «Άνθρωποι σαν κι εμάς που τα τελευταία είκοσι χρόνια ζούσαμε με άνεση (όχι εξεζητημένα αλλά άνετα), ποτέ δεν φαντάστηκαν ότι μπορεί να τους λείψουν κάποιες στιγμές ακόμα και τα στοιχειώδη. Ναι, είμαστε σοκαρισμένοι. Και προσπαθούμε να μην πανικοβληθούμε», δήλωσε.

Οι δυο τους μάλιστα δήλωσαν απογοητευμένοι και τρομαγμένοι, με όλο αυτό το σκηνικό αφού πάγωσαν οι δυο περιοδείες τους “Άντρες έτοιμοι για όλα” και το “Πριν το χάραμα”, όπως και πάρα πολλές άλλες παραστάσεις.

"Αυτό δεν μας έχει συμβεί ποτέ. Αυτό ήταν ένα σοκ που δεν υποψιαστήκαμε ούτε στον χειρότερο εφιάλτη μας. Ζούμε με δανεικά. Ευτυχώς ο παραγωγός μας Μάρκος Τάγαρης αποφάσισε να πάει τελικά περιοδεία το “πριν το χάραμα” αρχής γενομένης από τις 3 Αυγούστου".