Γνωστός ηθοποιός τραυμάτισε μοτοσικλετιστή και τον εγκατάλειψε αβοήθητο!

24.06.2015
Αναστάτωση έχει προκαλέσει το γεγονός πως γνωστός ηθοποιός εγκατέλειψε αβοήθητο μοτοσικλετιστή που τραυμάτισε σε τροχαίο ατύχημα τα ξημερώματα της Τρίτης στην οδό Ακαδημίας στο κέντρο της Αθήνας. Ο ηθοποιός, ο οποίος έχει συμμετάσχει σε τηλεοπτικά σίριαλ, οδηγούσε στις 5.00 το πρωί στην οδό Ακαδημίας έχοντας πριν καταναλώσει ποσότητα αλκοόλ.

Στη διασταύρωση με την οδό Ρήγα Φεραίου τράκαρε υπό άγνωστες συνθήκες με μοτοσικλετιστή –μάλλον παραβιάζοντας τον ερυθρό σηματοδότη. Ο μοτοσυκλετιστής έπεσε στο οδόστρωμα να τραυματίστηκε ελαφρά.

Ο ηθοποιός Γιώργος Γιαννόπουλος (ο οποίος αυτό το διάστημα πρωταγωνιστεί στην τηλεοπτική σειρά «Το σόι μου»), αντί να καλέσει ασθενοφόρο, ανέπτυξε ταχύτητα και εξαφανίστηκε! Το θύμα, ωστόσο, κράτησε την πινακίδα κυκλοφορίας του και ειδοποίησε αμέσως την Αστυνομία. Το αυτοκίνητο του ηθοποιού εντοπίστηκε άμεσα στο Κολωνάκι. Οι αστυνομικοί τον συνέλαβαν και οδηγήθηκε με τη διαδικασία του αυτοφώρου στο τμήμα, όπου υποβλήθηκε σε αλκοτέστ και βρέθηκε θετικός.

Ο ηθοποιός πέρασε το βράδυ του στα κρατητήρια της Τροχαίας μέχρι να οδηγηθεί το πρωί στον Εισαγγελέα που του άσκησε ποινική δίωξη για πρόκληση τροχαίου, τραυματισμό και εγκατάλειψη. Στη συνέχεια, ο Εισαγγελέας τον άφησε ελεύθερο ορίζοντας τακτική δικάσιμο.

Σημειώστε πως αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι ο οδηγός της μοτοσικλέτας κινούνταν σε δρόμο που είχε προτεραιότητα.