Σοκ: Ο γιος του Μπάρκουλη λιποθύμησε από ασιτία

19.06.2015
Μια συγκλονιστική συνέντευξη έδωσε ο Ανδρέας και η Μαρία Μπάρκουλη, μια συνέντευξη στην οποία μιλούν για τις δύσκολες στιγμές που πέρασαν, αλλά και για τα προβλήματα που αντιμετώπισαν με την υγεία του γιου τους.

Ο Ανδρέας Μπάρκουλης ανέφερε πως η πιο ευτυχισμένη τους στιγμή ως ζευγάρι ήταν ο γιος τους. «Δεν πίστευα με τις τόσες δυσκολίες που περνούσαμε ότι θα φέρναμε ένα υγιές παιδί στον κόσμο. Ο Νίκος είναι φτυστός ο μπαμπάς του!» ανέφερε χαρακτηριστικά, ενώ αναφέρθηκε και στην πιο δυστυχισμένη στιγμή τους:

«Όταν αρρώστησε το παιδί. Τα περασμένα Χριστούγεννα μπήκε στο νοσοκομείο. Είχε αιμορραγίες και ψυχοσωματικά θέματα. Πέρασε πολλά και ο Νίκος μαζί μας. Δυστυχώς, δεν μπορούσα να είμαι δίπλα του. Αυτό με έκανε δυστυχισμένο. Με πλήγωσε»

Σοκαριστική ωστόσο είναι η εξομολόγηση πως η υγεία του παιδιού ήταν τόσο εύθραυστη που το παιδί έφτασε σε σημείο να λιποθυμήσει. «Φτάσαμε σε σημείο το παιδί να λιποθυμήσει από ασιτία. Μας τηλεφώνησε ο διευθυντής του σχολείου και μας είπε «ελάτε πάρτε το».

Η Μαρία Μπάρκουλη αντιστοίχως απάντησε στην ερώτηση για το αν πιστεύει πως είναι καλή μητέρα. «Ναι, φυσικά. Όταν πήγαινε πρώτη δημοτικού, είχα απευθυνθεί σε παιδοψυχολόγο. Φοβόμουν μήπως έκρυβε μέσα στη ψυχούλα του πράγματα. Όντως το παιδί είχε παράπονα» ανέφερε και εξήγησε πως το παιδί το ενοχλούσε που δεν είναι νέος ο πατέρας του, αλλά και το γεγονός πως έπεσε θύμα σχολικού εκφοβισμού.

«Στο δημοτικό πέρασε πάρα πολλά. Να φανταστείτε μία μέρα που χιόνιζε ειδοποίησαν τη γυναίκα μου να πάει στο σχολείο γιατί είχαν κυλήσει το παιδί κάτω, στα παγωμένα νερά, το έσερναν για ώρα στο προαύλιο. Όταν πήγε η Μαρία, βρήκε τον Νίκο χωρίς την μπλούζα του που ήταν μουσκέματα προσπαθεί να ζεσταθεί στο καλοριφέρ», ανέφερε χαρακτηριστικά εξηγώντας πως όλα αυτά έγιναν γιατί «πατέρας του ήταν ο Μπάρκουλης. Του έλεγαν “ο μπαμπάς σου το ψώνιο”, “ο μπαμπάς σου ο γέρος”» εξήγησε.