Ό,τι φανταζόσουν, ξέχνα το! Βαρετή η Καμηλά στο κρεβάτι [vds]

19.06.2015
Στο εξομολογητήριο του Θέμη Γεωργαντά μπήκε η Αλέκα Καμηλά και μάς έπεσε το σαγόνι από τις (απογοητευτικές) αποκαλύψεις που έκανε για την ερωτική της ζωή. Εμείς πιστεύαμε ότι η Καμηλά είναι ηφαίστειο και εκείνη αποκάλυψε ότι είναι... γατάκι!

Η γνωστή παρουσιάστρια του «Ολα Παίζουν», ήταν αφοπλιστική και πολλές από τις δηλώσεις της προκάλεσαν πολύ γέλιο, ενώ αποκάλυψε επίσης ότι έχει ψάξει το κινητό, αλλά και το σακάκι του άντρα της.

Για το πιο ακραίο σημείο που έχει κάνει σεξ, δήλωσε ότι είναι ξενέρωτη γιατί δε μπορεί να κάνει σεξ σε πολύ περίεργα και στενά μέρη και τόνισε ότι με τον άντρα της έχει κάνει έρωτα μέσα στην ντουλάπα! «Αυτή τη φορά ο Πρέτραγκ Στογιάκοβιτς μου γκρινιάζει για να του κάτσω» είπε στο Θέμη Γεωργαντά η Αλέκα Καμηλά προκαλώντας γέλιο.

Επίσης, όταν ρωτήθηκε για το αν θα έβγαινε με το Γιώργο Λιάγκα απάντησε ότι δεν θα το έκανε γιατί δεν θέλει να μπει ανάμεσα στο Λιάγκα και στη Φαίη και τόνισε ότι της αρέσει περισσότερο η Φαίη και με εκείνη θα έβγαινε σίγουρα.

Τέλος, μοιράστηκε με τους τηλεθεατές και ένα απίστευτο περιστατικό που της συνέβη όταν έκανε πασαρέλα: «Σε κάποια επίδειξη κάποιος μας έπαιρνε μάτι όταν αλλάζαμε μαγιό και βάζω ένα βρακί και άρχισα να τον κυνηγάω γυμνή με τα τέτοια έξω»!