Βρήκαν τον ψυχοπαθή που κυνηγάει την Μίλα Κούνις

04.06.2015
Η Μίλα Κούνις μπορεί πλέον να ηρεμήσει. Έπιασαν ξανά τον ψυχοπαθή που την κυνηγάει.

Ο ψυχικά ασταθής Stuart Lynn Dunn που κυνηγούσε την Κούνις στο παρελθόν (ήδη από το 2012) απέδρασε το Σάββατο από την κλινική όπου νοσηλευόταν προκαλώντας πονοκέφαλο σε ολόκληρη την οικογένεια Κούτσερ.

Η ιστορία με τον ψυχοπαθή μας πηγαίνει χρόνια πίσω, όταν εν έτει 2012 ο άνδρας είχε γίνει η σκιά της γνωστής ηθοποιού. Την ακολουθούσε σε κάθε βήμα της, της τηλεφωνούσε ενώ δεν είχε διστάσει να διαρρήξει και το σπίτι της. Η σύλληψή του μάλιστα έγινε έξω από το γυμναστήριο όπου συνήθιζε να πηγαίνει η Μίλα.

Μετά από μήνυση της γωστής ηθοποιού το ζήτημα οδηγήθηκε στις αίθουσες του δικαστηρίου κι ο δικαστής αποφάσισε ασφαλιστικά μέτρα αλλά και τον εγκλεισμό του άνδρα σε ψυχιατρική κλινική το 2013.

Ωστόσο, το βράδυ του περασμένου Σαββάτου, ο άνδρας κατάφερε να αποδράσει από το παραθυράκι του μπάνιου της ψυχιατρικής κλινικής «Olive Vista Behavioral Health Center», στην Πομόνα, που βρίσκεται περίπου 48 χιλιόμετρα έξω από το Λος Άντζελες. Σύμφωνα μάλιστα με την ανακοίνωση της αστυνομίας ήταν αμφίβολο σε τι κατάσταση βρισκόταν κι αν η ψυχική του κατάσταση είχε επιδιενωθεί.