Τι είπε ο καθηγητής Χώκινγκ στον Ντέιβιντ Μπέκαμ

13.05.2015
Δεν κρύβει τη μεγάλη του χαρά ο Ντέιβιντ Μπέκαμ για τη συνάντησή του με τον Στήβεν Χώκινγκ. Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής γνώρισε τον θρυλικό φυσικό και καθηγητή για πρώτη φορά την Τρίτη και συνομίλησαν για αρκετή ώρα. Η συνάντηση άφησε τον Ντέιβιντ με τις καλύτερες εντυπώσεις, όπως φαίνεται κι από το δημόσιο feedback.

Το αστέρι του ποδοσφαίρου δεν άργησε να μοιραστεί τη χαρά του δημόσια στα social media και να μοιραστεί τη στιγμή με τους οπαδούς του μέσα από το λογαριασμό του στο Instagram δημοσιεύοντας φωτογραφίες.

Ο Ντέιβιντ κάθεται γονατιστός δίπλα στον καθηγητή - που πάσχει από τη νόσο του κινητικού νευρώνα - αμυοτροφική πλευρική σκλήρηνση, που τον καθιστά σχεδόν εξολοκλήρου παράλυτο - και με τη βοήθεια μιας συσκευής παραγωγής ομιλίας, συνομιλούν.

Ο διάσημος φυσικός, όπως φαίνεται στη φωτογραφία - που απεικονίζει την οθόνη της συσκευής με τη βοήθεια της οποίας ο Χώκινγκ μπορεί να "μιλά" - του είπε:

"Πάντοτε με συγκρίνουν μαζί σου, μας θεωρούν πρότυπα της Βρετανίας. Άλλες φορές είσαι υψηλότερα στη λίστα εσύ, κι άλλες φορές είμαι εγώ".

Αλλά κι ο Ντέιβιντ κατενθουσιάστηκε με τον καθηγητή και αναφέρεται σε αυτόν με τα καλύτερα λόγια. Στις λεζάντες που συνοδεύουν τις φωτογραφίες που ανέβασε σημειώνει:

"Ήταν μεγάλη τιμή για εμένα να συναντήσω τον καθηγητή Χόκινγκ. Τα όσα είπε για εμένα ήταν πραγματικά εκπληκτικά".

Βέβαια η φωτογραφία είναι επεξεργασμένη, απομονώνοντας τα πρόσωπα των δύο ανδρών. Τι κρύβει επιμελώς ο Μπέκαμ; Πήγαινε στην επόμενη σελίδα και θα το μάθεις.

Στο πλευρό του Ντέιβιντ στεκόταν κι η σύζυγός του Βικτόρια, κρατώντας τον από τον ώμο. Και μπορεί η φωτογραφία που ανέβασε ο Ντέιβιντ στο λογαριασμό του να την έχει βγάλει από το πλάνο, η Βικτόρια διαθέτει όμως κι αυτή Istagram και σπεύδει να κάνει αισθητή την παρουσία της στην... μεγάλη συνάντηση.