Νικολέττα Καρρά: 20 πόζες της μοχθηρής «Τατιάνας» [photos]

06.05.2015
Η Νικολέττα Καρρά έγινε ξανθιά για να παίξει το ρόλο της Τατιάνας, εμείς όμως την προτιμούμε μελαχρινή να επιδεικνύει τα μαγιό της στις παραλίες της Κύπρου, όπου εργάζεται ο σύζυγός της.

Στους «Συμμαθητές» παίζει το ρόλο της Αλέξις Κάρινγκτον - κοινώς ασχολείται διαρκώς με δολοπλοκίες. Η νεαρή ηθοποιός Νικολέττα Καρρά έγινε ξανθιά για να παίξει το ρόλο της «Τατιάνας», εμείς όμως την προτιμούμε μελαχρινή να επιδεικνύει τα μαγιό της στις παραλίες της Κύπρου, όπου εργάζεται ο σύζυγός της.

------------------
Δες photogallery από Συμμαθητές: Ο ροκ πύραυλος ΠΗΝΕΛΟΠΗ ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΥ
------------------

Να θυμίζουμε ότι η Καρρά είναι απόφοιτος της Φιλοσοφικής, στο Τμήμα της Φιλολογίας του Εθνικού Καποδιστριακού και έχει παρακολουθήσει Υποκριτική στο Θέατρο των Αλλαγών.

Τον Οκτώβριο 2012 παντρεύτηκε στην Κύπρο το δικηγόρο Φώτο Πιτάζηγια τον οποίο είχε δηλώσει σε συνέντευξή της: «Ο σύζυγός μου βρίσκεται πάντα στην Κύπρο, αλλά ευτυχώς έχει αρχίσει να δραστηριοποιείται ενεργά και στην Αθήνα.

[...] Πρόβλημα δεν έχει δημιουργήσει η απόσταση. Αντίθετα, θα έλεγα ότι έχει βοηθήσει πιο πολύ. Για εμένα είναι η πρώτη φορά στη ζωή που είμαι τόσα χρόνια με έναν άνθρωπο και διαπιστώνω ότι δενόμαστε πιο πολύ, οπότε έχει περισσότερη ανάγκη ο ένας τον άλλον. Από μόνοι μας προσπαθούμε όσο γίνεται να είμαστε πιο πολύ κοντά».