Μερκούρη: Να γιατί οι 40άρες είναι ίσον με δύο 20άρες (φωτό)

05.05.2015
Γενέθλια είχε τη Δευτέρα (4/50 η Δωροθέα Μερκούρη, η οποία ως πρώην και καταξιωμένο μοντέλο διατηρεί ακόμα τις εντυπωσιακές αναλογίες.

Και με τέτοιο κορμί και εμφάνιση, η ηθοποιός δεν έχει λόγο να αγχώνεται για τον χρόνο που φεύγει και κυρίως, δεν έχει λόγο να κρύβει τα χρονάκια της. Έτσι, η Μερκούρη φρόντισε πουρνό πουρνό να ενημερώσει τους διαδικτυακούς της φίλους ότι έχει γενέθλια.

Ανέβασε, λοιπόν, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φωτογραφία της, όπου μεταξύ άλλων αποκάλυψε ότι είναι στην κυριολεξία 41 Μαΐων. «4 Μαΐου και 41. Αισθάνομαι δυνατή και ευγνώμων που είμαι μητέρα δύο υπέροχων κοριτσιών», έγραψε χαρακτηριστικά.

Η Μερκούρη έχει χαρακτηριστεί ως η Ελληνίδα «Μόνικα Μπελούτσι», αλλά και ως… Σοφία Λόρεν. Όπως και να έχει με την πρώτη είναι καλές φίλες, ενώ και οι τρεις έχουν κοινό παρανομαστή την Ιταλία. Εξάλλου, η Μερκούρη γεννήθηκε στο Τορίνο, ενώ όπως έχει δηλώσει όταν μετακόμισαν στην Ελλάδα δε μιλούσαν ελληνικά.

Πρόσφατα, η ηθοποιός βρέθηκε στο Μεξικό για τα γυρίσματα της νέας ταινίας που συμμετέχει και αφορά τη ζωή του Χριστού. Και σε ένα από τα διαλλείματα, απόλαυσε τον ήλιο και τη θάλασσα, «ανεβάζοντας» στα social media φωτογραφία της με σέξι μαγιό. Και τα σχόλια έπεσαν βροχή. Και να φανταστείς ότι το κορμί αυτό ανήκει σε μία γυναίκα 41 – πλέον – ετών. Άδικο είχε τελικά η Ρίτα Σακελαρίου όταν έλεγε ότι οι… «40αρες είναι ίσον με δύο 20αρες»;