H κούκλα εγγονή του Τσοχατζόπουλου σε ρόλο μοντέλου! (φωτο)

16.03.2015
Μετά την κόρη της Ευγενίας Μανωλίδου, ήρθε η σειρά να δούμε μία άλλη έφηβη προερχόμενη από πολιτική οικογένεια σε ρόλο μοντέλου.

Και δε μιλάμε για μία οποιαδήποτε πολιτική οικογένεια, αλλά αυτή του Άκη Τσοχατζόπουλου. Η 15χρονη εγγονή του έγκλειστου στις φυλακές Κορυδαλλού, πρώην υπουργού ποζάρει ως μοντέλο για μία διαφημιστική καμπάνια μόδας. Η Κιάρα είναι το πρώτο εγγόνι του Τσοχατζόπουλου και όπως αναφέρει η Espresso, πόζαρε στο φακό της Μαρίας Μαρκέζη για την ανοιξιάτικη συλλογή ρούχων της αγαπημένης φίλης τους Ειρήνης Σαπουντζάκη.

Η Κιάρα γεννήθηκε την 1η Μαρτίου του 2000 και είναι κόρη του επιχειρηματία Αλέξανδρου Τσοχατζόπουλου και της φωτογράφου Μαρίας Μαρκέζη. Είναι μαθήτρια λυκείου και ήδη έχει δείξει την κλίση, αλλά και την ιδιαίτερη αγάπη της για τη μουσική, τον χορό, την τέχνη και τη μόδα, ενώ ακολουθεί τη μητέρα της στα επαγγελματικά της ταξίδια.

Η πανέμορφη Κιάρα ήδη έχει κλέψει τις εντυπώσεις κι έχει αποσπάσει με την εμφάνιση της αποθεωτικά σχόλια διάσημων σχεδιαστών, όπως οι Dsquared και η Μαρία Κοκοσαλάκη.