Εξαλλη η Κλουμ που φόρεσαν τα εσώρουχά της έξω από το Μπάκιγχαμ [photos]

16.03.2015
Το απόγευμα του Σαββάτου που μας πέρασε κανείς δεν κοίταζε το παλάτι του Μπάκιγχαμ στο Λονδίνο. Όλοι είχαν μείνει άφωνοι με τρία μοντέλα που πόζαραν μπροστά από τις πύλες του φορώντας μόνο τα εσώρουχά τους!

Τα εσώρουχα αυτά δεν ήταν τυχαία, ανήκουν στην τελευταία συλλογή της Χάιντι Κλουμ (Heidi Klum) και ήδη βρίσκονται στη λίστα των αγαπημένων χιλιάδων γυναικών.

Τα τρία καλλίγραμμα μοντέλα δεν κώλωσαν. Αψηφώντας τις χαμηλές θερμοκρασίες της βρετανικής πρωτεύουσας περπάτησαν στους δρόμους του Λονδίνου και πόζαραν με φόντο το London Eye ενώ δεν παρέλειψαν να φωτογραφηθούν και στο Piccadilly Circus.

Ωστόσο, αίσθηση προκαλεί η αντίδραση της Κλουμ στο instagram που διαχωρίζει τη θέση της δηλώνοντας πως κάποιος χρησιμοποίησε το όνομά της και πως η ίδια δεν είχε καμία ιδέα για το περιστατικό αυτό.

Η 41χρονη γερμανίδα σούπερ μόντελ δημιούργησε πρόσφατα ιδιαίτερη αίσθηση με την αισθησιακή της φωτογράφηση στο περιοδικό «Hunger», όπου φορώντας μια παλατινέ περούκα, καυτές ζαρτιέρες και κολλητά μαύρα δερμάτινα ρούχα και δικτυωτό καλσόν πόζαρε στο φακό του φωτογράφου Rankin.