Ιρέν Τροστ: «Έχω να κάνω σχέση έναν χρόνο» [vds+photos]

03.02.2015
Η Ιρένε Τρόστ γεννήθηκε στο Ρότερνταμ από Ολλανδό πατέρα και Ελληνίδα μητέρα που είχαν γνωριστεί- ερωτευτεί στο Λονδίνο όταν σπούδαζαν. Έξι χρονών ήρθε στην Ελλάδα και παρότι πηγαινοερχόταν στην Ολλανδία έγινε μόνιμος κάτοικος Γλυφάδας.

Ζει ακόμη με την οικογένειά της, ενώ από τον πατέρα της που υποστηρίζει - όπως είπε σήμερα η ίδια στην εκπομπή BLENDER, στο ACTION 24 - πότε Φέγενορντ και πότε Άγιαξ (!) κόλλησε την αγάπη για το ποδόσφαιρο, ενώ δήλωσε οπαδός του Ολυμπιακού. Θα ηθελε να ζήσει τον μεγάλο έρωτα δίπλα στον Ιταλό "μπόμπερ" Μάρκο Μποριέλο (Τζένοα), ενώ παλαιότερα της άρεσαν απο ποδοσφαιριστές ο Πορτογάλος Νούνο Γκόμες και ο... Λέτο.

«Ομολογώ ότι το μάτι μου δεν κοιτάει τους πολύ αναγνωρίσιμους άντρες. Δεν θα μπορούσα να είμαι σε σχέση με άντρα μοντέλο. Αν & μια φορά στο παρελθόν ήμουν με ένα μοντέλο, που παράληλα σπούδαζε και δούλευε μπάρμαν...» αποκάλυψε στο "BLENDER" και στους Δημοσθένη Καρμοίρη, Ευάγγελο Μίχο και Σοφία Μανουσακίδου, παρουσιάζοντας το νέο της τραγούδι "Μαζί σου", μαζί με το βιντεοκλίπ, που φέρει την υπογραφή του πετυχημένου σκηνοθέτη Γιώργου Γκάβαλου.

"Το "Μαζί σου" είναι ένα πολύ... γκέρλι τραγούδι. Μάλιστα το σενάριο, γενικά το concept στο βιντεοκλίπ αυτό, είναι δικό μου..."αποκαλύπτοντας έτσι ένα από τα πολλά ταλέντα της. Όσον αφορά στα γούστα της από τον χώρο του ποδοσφαιρου, η Ιρένε Τροστ "ψήφισε" τον Ιταλό Μποριέλο,τον οποίο θα ήθελε να γνωρίσει.

Από Ελλάδα και στις ερωτήσεις των παρουσιαστών της εκπομπής είπε πως ο Γιούρκας Σεϊταρίδης δεν την ελκύει, ο Σάββας Γκέντσογλου δεν είναι το στιλ της, βρήκε απλά "καλό" τον Γιώργο Σαμαρά και έκανε... ντρίμπλα υποστηρίζοντας πως «ίσως να είναι καλύτερα να μην πει ποιος της αρέσει»!

Καλιτεχνική και ανήσυχη φύση (Υδροχόος) ξεκίνησε απο κοριτσάκι να πρωταγωνιστεί σε διαφημιστικά σποτ στη τηλεόραση (την... μάθαμε ως κεντρικό πρόσωπο στην παιδική καμπάνια της LAPIN HOUSE), στα 15 της άρχισε να τραγουδαει ως front woman σε alternative rock groupaki με την παρεα της, τραγουδώντας μόνο ξένα, έφηβη ακόμη, πήγε στη σχολή «VELOUDAKH FASHION DESIGNERS». Ασχολήθηκε με τη μόδα δουλεύοντας σαν στυλίστρια και ταυτόχρονα έδινε δικά της σχέδια σε διάφορους τραγουδιστές και ηθοποιούς.

Στα 18 της δοκίμασε την τύχη της στο ριάλιτι DREAM SHOW, όπου και τελικά την διάλεξαν ανάμεσα σε 14.000 συμμετέχοντες! Εκεί αποδείχθηκε και σπουδαία μίμος, ειδικά όταν έκανε απολαυστικά τον κριτή της, Ηλία Ψινάκη.

Ετσι μπήκε στον χώρο της showbiz, παίζοντας στην καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1 «ΕΡΩΤΑΣ», αργότερα ως παρουσιάστρια στο τηλεπαιχνίδι «Puzzlemania», φοίτησε στην σχολή ΜΜΕ του ΑΝΤ1 πριν μεταπηδήσει στο "τραγούδι" έχοντας στο ενεργητικό της συνεργασίες με τους: Βέρτη, Κιάμο, Κοντολάζο, Καραφώτη, Μερκούρη, Διονυσίου, Μενιδιάτη, Μαρτάκη.

Μοντέλο-στυλίστρια-παρουσιάστρια-τραγουδίστρια και τι άλλο ακόμη είναι η Ιρένε Τρόστ; Είπε, λοιπόν, στο Βlender" του "Αction 24": " Το μόντελινγκ είναι για ένα καλό χαρτζιλίκι. Αλίμονο αν επαναπαυτείς σε αυτό.

Μου αρέσει και η τηλεόραση και το τραγούδι. Πιστεύω πως είναι αλληλένδετα, καθώς και τα δύο συσχετίζονται με την επικοινωνία με τον κόσμο. Το ίδιο και η δημοσιογραφία για αυτο και παρακολούθησα μαθήματα στη σχολή του κυρίου Μαλέλη...".

Τι νομίζει πως θα της ταίριαζε; «Η παρουσίαση αλλά όχι να κάνω ...gossip. Δεν μου αρέσει το gossip στην τηλεόραση...». Η Ιρένε Τροστ βέβαια παραδέχτηκε εμμέσως πως θα έκανε μια εξαίρεση αν ήταν ο... θηλυκός Λιάγκας. "Ο Λιάγκας μπορεί να κάνει και... gossip. Γιατί είναι καταξιωμένος στη δουλειά και βρίσκεται σε τόσο μεγάλο κανάλι".

Όσον αφορά στα προσωπικά της, όταν ρωτήθηκε στο "Blender" απο την Σοφία Μανουσακίδου μάλλον της... ξέφυγε οτι: «είμαι καλά αυτή την εποχή, δεν είμαι ερωτευμένη. Πιστεύω παρα πολύ στον έρωτα, αλλά δεν ερωτεύομαι, δεν μου συμβαίνει εύκολα. Αν γίνει, θα γίνει μια και καλή και θα αφοσιωθώ! Δεν μου αρέσει να πηγαίνω δεξιά κι αριστερά και να αναλώνομαι. Έχω πολύ καιρό να κάνω σχέση, σχεδόν ένα χρόνο»!