Ντενίση: Αν ήμουν πολιτικός, δε θα ήθελα μισθό

22.01.2015
Πολλοί ηθοποιοί έχουν κατέβει στην πολιτική και είναι υποψήφιοι στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου συμμετέχοντας παράλληλα και σε παραστάσεις διαχωρίζοντας την τέχνη από την πολιτική. Όμως κάποιοι συνάδελφοι τους όπως η Μιμή Ντενίση, δεν συμφωνούν με τον «δεύτερο» ρόλο τους.

Η γνωστή ηθοποιός σε πρόσφατη συνέντευξη της μίλησε για το ενδεχόμενο να ασχοληθεί με την πολιτική και να αμείβεται αλλά είναι ένα ζήτημα που δεν την απασχολεί κι έχει εντελώς διαφορετική άποψη. Όπως αναφέρει της έχει γίνει αρκετές φορές πρόταση αλλά πιστεύει πως είναι πολιτική άποψη αυτό που κάνει μέσα από το θέατρο το οποίο είναι αγωγή της ψυχής εκτός από διασκέδαση.

«Για να πας στην πολιτική δεν πρέπει να κάνεις άλλη δουλειά. Δεν καταλαβαίνω τους ηθοποιούς που πάνε να ρίξουν μια απογευματινή (παράσταση), και μετά πάνε και λίγο Βουλή. Εγώ δεν μπορώ να το κάνω. Όταν πάω -που μπορεί να πάω- θέλω να αφοσιωθώ και δεν θέλω να παίρνω λεφτά. Θέλω να έχω τα δικά μου τα λεφτά και στην πολιτική, δεν θέλω να έχω μισθό» πρόσθεσε.