Άδωνις: Δεν προλαβαίνει να πάει σε σπίτια & στέλνει τη σύζυγο

22.01.2015
Σε προεκλογικό πυρετό βρίσκεται ο Άδωνις Γεωργιάδης και όσο πλησιάζουν οι μέρες για τις εκλογές της Κυριακής (25/1) ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας τρέχει και δε φτάνει.

Ο λαός του τον καλεί παντού: σε καφενεία, σε στάδια, στο σαλόνι του σπιτιού και δε θέλει να τους κακοκαρδίσει, αλλά και χίλια κομμάτια να γίνει, δεν προλαβαίνει να ανταποκριθεί στα καλέσματα των ψηφοφόρων. Αλλά ο καλός ο υποψήφιος, ξέρει κι άλλο μονοπάτι και προκειμένου να μη δυσαρεστήσει τον κόσμο, άμα χρειαστεί, στέλνει την Ευγενία Μανωλίδου στο πόδι του.

Εξάλλου, η μαέστρος στηρίζει και υποστηρίζει θερμά τον σύζυγο στον προεκλογικό του αγώνα και θυμίζει το προφίλ της στο Twitter... τοπική κόμματος! Έτσι, λοιπόν, την Τετάρτη (21/1) ο Γεωργιάδης ανάμεσα στις πολλές υποχρεώσεις, είχε να παραβρεθεί και σε μια συγκέντρωση σε σπίτι στου Ζωγράφου.

Ωστόσο, την ίδια ώρα είχε άλλη προεκλογική υποχρέωση στο Αιγάλεω κι έτσι έστειλε στη θέση του την Μανωλίδου! Και μη νομίζεις, άψογα τα πήγε η μαέστρος, η οποία έβγαλε όρθια λόγο. (Πρόσεχε Άδωνι και θα στη φάει τη θέση). Μάλιστα, ο σύζυγος θέλησε να την ευχαριστήσει δημοσίως και μέσα από το λογαριασμό του στο twitter, ανέβασε φωτογραφία της Μανωλίδου από τη συγκέντρωση στο σπίτι.

Τι να πεις. Από τις επιδείξεις της Tupperware περάσαμε στις... επιδείξεις υποψήφιων βουλευτών!!!