Οικονομόπουλος: Γυάλισε το μάτι του για τον χωρισμό

20.01.2015
Μπορεί στα προσωπικά να μην του πήγαν όπως ενδεχομένως να τα είχε σχεδιάσει, όμως, επαγγελματικά ο Νίκος Οικονομόπουλος βρίσκεται στην καλύτερη του φάση.

Ο λαϊκός τραγουδιστής φέτος το χειμώνα παρέα με την Δέσποινα Βανδή αποτελούν ένα από τα δυνατά σχήματα της νύχτας, ενώ είδε και το δίσκο του να γίνεται σε μία δύσκολη δισκογραφικά περίοδο, πολυπλατινένιος.

Και στην απονομή βρέθηκαν και τηλεοπτικές κάμερες. Και όπως καταλαβαίνεις, επειδή ο ξαφνικός χωρισμός με τη Βίκυ Κάβουρα είναι ολόφρεσκος, οι ρεπόρτερ δεν κατάφεραν να αντισταθούν και τον ρώτησαν σχετικά. Αλλά, φευ, δεν ήξεραν δεν ρώταγαν; Γιατί βλέπεις, ο Οικονομόπουλος είναι σφίγγα σε προσωπικά ζητήματα, σε σημείο μάλιστα που εκνευρίζεται, αν επιμένεις να τον ρωτάς για τέτοια θέματα.

Και για του λόγου το αληθές, όταν ρεπόρτερ τον ρώτησε για τον χωρισμό του από την ηθοποιό, ο τραγουδιστής δεν έκρυψε την έντονη ενόχληση του. «Δεν έχω να απαντήσω τίποτε γι' αυτό. Εδώ είμαστε για την απονομή, μου κάνετε κάποιες ερωτήσεις άσχετου περιεχομένου βέβαια, αλλά σας απάντησα. Για τα προσωπικά μου δεδομένα δεν απαντώ ποτέ! Οι δικοί μου άνθρωποι δεν με ρωτούν για τα δημοσιεύματα! Με ξέρουν! Αν είναι κάτι που με προσβάλλει έχω τον τρόπο να μιλήσω» ήταν η αιχμηρή απάντηση του.