Μυστικός αρραβώνας για τη Λιβ Τάιλερ;

05.01.2015
Μετά την αποκάλυψη της ταυτότητας του πατέρα του παιδιού που κυοφορεί τον περασμένο Σεπτέμβριο, η 37χρονη ηθοποιός εμφανίστηκε φορώντας ένα τεράστιο μονόπετρο μπριγιάν.

Η δεύτερη εγκυμοσύνη της Λιβ Τάιλερ (Liv Tyler) από τον αθλητικό και καλλιτεχνικό παραγωγό Ντέιβ Γκάρντνερ (Dave Gardner) μετά από λίγους μήνες σχέσης και η πρώτη κοινή τους δημόσια εμφάνιση είχε απασχολήσει τον Τύπο το περασμένο Φθινόπωρο, επιβεβαιώνοντας τις έντονες φήμες που κυκλοφορούσαν το ίδιο διάστημα.

Έκτοτε εκείνη δεν διστάζει να κυκλοφορεί συχνά στους δρόμους του Λονδίνου, άλλοτε μόνη της κι άλλοτε με τον πρωτότοκο γιο της, επιδεικνύοντας την κοιλίτσα της που διακρίνεται ξεκάθαρα να μεγαλώνει ακόμα και μέσα από τα βαριά πανωφόρια.

Σε μια τέτοια έξοδο της την περασμένη Παρασκευή ο φακός τη συνέλαβε να φοράει ένα εντυπωσιακό διαμαντένιο δαχτυλίδι στον αριστερό της παράμεσο το οποίο άστραφτε σε κάθε της κίνηση.

Η γοητευτική ηθοποιός συνοδευόταν από τον 10χρονο γιο της, Μίλο, καρπό του γάμου της με τον μουσικό Ρόιστον Λάνγκτον (Royston Langdon) και φορούσε ένα κατάμαυρο σύνολο που φωτιζόταν από πολύχρωμα φουλάρια.

Μόλις αντιλήφθηκε την παρουσία των φωτογράφων, αγκάλιασε προστατευτικά από τον ώμο τον Μίλο, ο οποίος ήταν ντυμένος απλά με τζιν και φούτερ.

Νωρίτερα τον περασμένο Δεκέμβριο, ο Ντέιβ που είναι και κολλητός του Ντέιβιντ Μπέκαμ (David Beckham) είχε εντοπιστεί να εξετάζει τις βιτρίνες των ακριβών κοσμηματοπωλείων στο Μέιφερ του Λονδίνου, ενώ η Λιβ έλειπε στη Νέα Υόρκη για να γιορτάσει τα γενέθλια του γιου της.

Το ζευγάρι που άρχισε να βγαίνει μόλις πριν από έναν χρόνο κατά κύριο λόγο ζει στο Λονδίνο, όπως και ο επτάχρονος γιος του Ντέιβ, Γκρέι (Grey) από τον πρώτο γου γάμο με την επίσης ηθοποιό Νταβίνια Τέιλορ (Davinia Taylor).

Η φήμη του αρραβώνα της Τάιλερ με τον Γκάρντνερ αναμένεται να επιβεβαιωθεί από επίσημα χείλη.