Σολάνζ: Χορός με τον γιο πριν το αλλεργικό σοκ [βίντεο]

18.11.2014
Νυφούλα ντύθηκε η αδελφή της Μπιγιονσέ αλλά η νύχτα της τελείωσε κάπως παράξενα.

Τρισευτυχισμένη δήλωσε στην ιστοσελίδα της δισκογραφικής της εταιρείας η Σολάνζ Νόουλες (Solange Knowles) λίγες ώρες μετά τον γάμο της με τον αγαπημένο της, Άλαν Φέργκιουσον (Alan Ferguson).

Η 28χρονη νύφη εντυπωσίασε με τη σέξι πρώτη εμφάνισή της αλλά και με το στυλάτο και πολύ σεμνό νυφικό της που έφερε την υπογραφή του Ουμπέρτο Λεόν (Humberto Leon) του οίκου Kenzo. Για την ιστορία τον 51χρονο γαμπρό είχε ντύσει ο οίκος Lanvin.

Μετά την τελετή, ζευγάρι και καλεσμένοι διασκέδασαν τρελά μέχρι το πρωί ενώ η "στιγμή της βραδιάς" ήταν χωρίς αμφιβολία η χορογραφία που παρουσίασε η Σολάνζ μαζί με τον γιο της, Ντανιέλ Τζουλέζ, τον οποίο γέννησε στα 17 της χρόνια, όταν παντρεύτηκε τον πρώτο της σύζυγο, Ντάνιελ Σμιθ (Daniel Smith).

Απολαύστε το χορευτικό ντουέτο ακριβώς στη συνέχεια.

Υπήρξε όμως και κάτι άλλο που ξάφνιασε την ημέρα του γάμου της Σολάνζ. Φαίνεται πως η μικρή αδελφή της Μπιγιονσέ (Beyonce) έπαθε κάποιας μορφής αλλεργία και ξαφνικά γέμισε όλο της το πρόσωπο μικρά εξανθήματα.

Η Μπιγιονσέ με τον Τζέι Ζι τη "φυγάδευσαν" με το αυτοκίνητό τους όπου μάλιστα η Μπιγιονσέ προσπαθούσε να την καλύψει με μια πετσέτα και σύμφωνα με πηγή του TMZ, "ευτυχώς το όλο θέμα κράτησε μόνο μερικά λεπτά και δεν χάλασε στο παραμικρό την όλη βραδιά".

Κάνε κλικ εδώ για να έχεις και εικόνα ενώ σημειώνουμε πως επίσημη ανακοίνωση για το συμβάν δεν έχουμε.