Καλυβάτσης: Είμαι κακό παιδί και θα κάνω ό,τι γουστάρω!

12.11.2014
Ο Σωτήρης Καλυβάτσης είναι από τους ανθρώπους που θα σε κάνουν να γελάσεις στο δευτερόλεπτο ακόμα κι αν πει το πιο απλό πράγμα.

Ηθοποιός, παρουσιαστής και τρομερός ατακαδόρος, έχει αφήσει την εποχή του Α.Μ.Α.Ν και δοκιμάζει συνέχεια διαφορετικά πράγματα χωρίς να δίνει σημασία σε όλα αυτά που γράφονται για την προσωπική του ζωή αλλά τις πρόσφατες δημοσιεύσεις που μιλούν για τις υπερβολικές καταχρήσεις του δεν της άφησε ασχολίαστες.

«Νεότερος ίσως έκανα ακραία πράγματα, τώρα πια όχι. Όταν έχεις μια καθημερινή παρουσία στο θέατρο δεν μπορείς να ασχοληθείς ιδιαιτέρως με τα ναρκωτικά, τα πάθη και τους εθισμούς σου γιατί με αυτόν τον τρόπο εκτίθεσαι στη δουλειά σου. Τώρα, αν έχω πολύ ελεύθερο χρόνο ή βρίσκομαι σε διακοπές, ό, τι γουστάρω θα κάνω και θα δοκιμάσω. Είναι δικαίωμά μου και δεν δίνω και λογαριασμό σε κανέναν» ανέφερε στη συνέντευξη του στο περιοδικό Like.

Στη συνέχεια συμπλήρωσε πως συνεχίζει να είναι «κακό» παιδί κι αλήτης γιατί παρασύρει κόσμο εκεί που θέλει να πάει αλλά διστάζει γιατί όπως τονίζει ειρωνικά(κι έχει δίκιο) μας μεγάλωσαν σε αυτή την όμορφη χώρα να έχουμε ενοχές και να ντρεπόμαστε να χαρούμε.

«Αποτελώ κακή παρέα γιατί χαλάω την πιάτσα. Δεν θα σταματήσω να λέω ότι η ζωή είναι μικρή και θα πρέπει να περνάμε καλά. Δεν μπορώ να φανταστώ ότι τόσοι άνθρωποι ήρθαμε πάνω στη γη για να τυρρανιόμαστε, πληρώνοντας και εξυπηρετώντας σκοπούς άλλων ανθρώπων. Με αυτή την έννοια λοιπόν, είμαι πολύ κακή παρέα. Συναναστραφείτε με άφοβα και θα το διαπιστώσετε» πρόσθεσε ο 45χρονος Θεσσαλονικιός.