Δες την Αμάλ νύφη: Οι πρώτες φωτογραφίες

30.09.2014
Ιδού τα πρώτα εξώφυλλα με φωτογραφίες από τον γάμο του Τζορτζ Κλούνεϊ με την αγαπημένη του, Αμάλ.

Τελικά η νύφη φορούσε Όσκαρ ντε λα Ρέντα (Oscar de la Renta) και ο γαμπρός Αρμάνι με μανικετόκουμπα που έγραφαν το όνομά του στα αραβικά, δώρο της αγαπημένης του.

Τα περιοδικά "People" και "Hello" δημοσιεύουν σε κοινή αποκλειστικότητα τις φωτογραφίες από τον γάμο του Τζορτζ Κλούνεϊ (George Clooney) και της Αμάλ Αλαμουντίν (Amal Alamuddin) και όχι η αμερικανική Vogue, όπως είχε γίνει γνωστό -πιθανότατα λόγω της παρουσίας της Άνα Γουίντουρ (Anna Wintour) στον γάμο.

Όπως ακριβώς και στον γάμο των Μπραντζελίνα, με τα χρήματα επίσης να πηγαίνουν σε φιλανθρωπικούς σκοπούς που θα επιλέξουν οι νιόπαντροι.

25 φωτογραφίες από τον γάμο του ζεύγους, αλλά και το γλέντι που ακολούθησε στους υπερπολυτελείς χώρους του 7στερου "Aman Canal Grande Venice" θα φιλοξενεί το κάθε περιοδικό.

Προς το παρόν παίρνουμε μια πρώτη γεύση από τα εξώφυλλα. Αν κοιτάξεις βέβαια στις μικρές ασπρόμαυρες λήψεις του People θα δεις το ζεύγος Ντέιμον να εύχεται στους νιόπαντρους και τους ίδιους να κόβουν την τεράστια γεωμετρική τούρτα τους.

Η δανδελένια, ολοκέντητη με μαργαριτάρια και διαμαντάκια τουαλέτα του Όσκαρ ντε λα Ρέντα που είχε διάλέξει η 36χρονη δικηγόρος ήταν πολύ εντυπωσιακή με τους ώμους πεσμένους στο πλάι και μια μεγάλη επίσης κεντημένη ουρά. Το λουκ της νύφης, η οποία είχε αφήσει τα μαλλιά της λυτά, όπως πάντα, ολοκλήρωνε ένα μακρύ πέπλο με περίτεχνο χειροποίητο τελείωμα.

Από το δημοσίευμα του "People" ξεχωρίζουμε τις δηλώσεις της πεθεράς του Τζορτζ, Μπάρια Αλαμουντίν (Baria Alamuddin), η οποία εκφράζοντας την ευτυχία της για τον γάμο της κόρης της, αποκάλυψε τι είπε στον λόγο της μετά την τελετή: "Είπα 'Τζορτζ, σε αγαπάμε αληθινά, βαθιά και ειλικρινά. Απολαμβάνουμε τη γοητεία σου, το πνεύμα σου, τις ευφυείς συζητήσεις μαζί σου και τη γενναιοδωρία σου. Είσαι απλά τέλειος".

Όσο για τον πεθερό; Ο κύριος Αλαμουντίν ήταν πιο "σταράτος": "Άντε, τώρα θέλουμε εγγόνια και γρήγορα" του είπε του Τζορτζ και αν κρίνουμε από τους ρυθμούς στους οποίους κινείται η σχέση αυτή από την αρχή της, είμαστε σχεδόν σίγουροι ότι οι νιόπαντροι "έχουν ήδη βάλει μπρος" για απογόνους!!! 'Ασε που και ο Κλούνεϊ δεν είναι και κανένα παιδαρέλι: 54 κεράκια θα σβήσει τον επόμενο Μάη...

Όσο για την αμερικανική "Vogue", επανερχόμαστε καθώς η φήμη περί σχέσης με τον γάμο δεν ήταν καθόλου ανυπόστατη. Απλά το διάσημο περιοδικό μόδας ασχολήθηκε καθαρά με το νυφικό, τον σχεδιαστή του και τη τελευταία πρόβα πριν από τη μεγάλη στιγμή. Η Άνι Λίμποβιτς (Annie Liebovitz) μπήκε στο ατελιέ του διάσημου σχεδιαστή και ιδού: