Γεωργούλης - Σωτηροπούλου: Χώρισαν λόγω... κινητού;

10.09.2014
Δεν προκάναμε να καμαρώσουμε τον Αλέξη τον Γεωργούλη και την Τόνια Σωτηροπούλου ως ζευγάρι και διαβάζουμε τώρα ότι δεν είναι πια μαζί.

Πάπαλα η σχέση τους, με τον Αλέξη να δίνει τα παπούτσια στο χέρι στη διεθνή (sic) ηθοποιό. Και που να μάθεις το λόγο που τη χώρισε... Για ύποπτα νυχτοπερπατήματα και για ένα κλειστό κινητό! Διάβασε, λοιπόν, πώς έχει το στόρι, που έφερε πρώτα την οργή του Γεωργούλη και μετά το χωρισμό.

Σύμφωνα με το περιοδικό Ciao, η Σωτηροπούλου βρέθηκε στη Μύκονο για να περάσει λίγες μέρες μαζί με την κολλητή της, την Κατερίνα Λάσπα. Ο ηθοποιός δε μπόρεσε να τη συνοδεύσει, διότι είχε δουλειές. Αλλά ως φαίνεται (κι άμα πιστέψουμε και το δημοσίευμα) αυτό δε χάλασε τη διάθεση της Τόνιας, η οποία διασκέδασε με το παραπάνω.

Μάλιστα, ένα βράδυ που εκείνη βγήκε για διασκέδαση, ο Γεωργούλης την έπαιρνε συνέχεια, αλλά το κινητό της ήταν κλειστό. Στην αρχή ανησύχησε μήπως έχει πάθει κάτι το κορίτσι του, αλλά στη συνέχεια έγινε... Τούρκος όταν καλοθελητής τον ενημέρωσε ότι η Σωτηροπούλου διασκέδαζε κυρίως με την παρέα γοητευτικού μελαχρινού άντρα, που την πολιορκούσε, σου λέει, στενά.

Ε δεν ήθελε και πολύ. Την επόμενη μέρα έγινε χαμός, με τον Γεωργούλη να λέει τη βαριά κουβέντα «χωρίζουμε»! Εκείνη, μάταια προσπαθούσε να του εξηγήσει ότι το κινητό της δεν είχε σήμα και ότι το μελανούρι ήταν απλά ένας φίλος της. Πολλές οι συμπτώσεις και ο Αλέξης δε μπόρεσε να τις χωνέψει. Τώρα σου λέει το δημοσίευμα, οι φίλοι προσπαθούν να τον ηρεμήσουν και να τα ξαναβρεί με το κορίτσι...