Οι Μπραντζελίνα σε νέες, καυτές, ερωτικές σκηνές!

28.08.2014
Δέκα χρόνια μετά το "Mr & Mrs Smith" το διάσημο κινηματογραφικό ζευγάρι ετοιμάζεται για τη μεγάλη επιστροφή, που αναμένεταιι πολύ... θερμή!

Όπως είχε ανακοινωθεί, ο Μπραντ Πιτ (Brad Pitt) και η Αντζελίνα Τζολί (Angelina Jolie) ετοιμάζονται για την πρώτη τους κοινή ταινία στα τελευταία 10 χρόνια. Πρόκειται μάλιστα για ένα πρότζεκτ που γράφει και θα σκηνοθετήσει η ίδια η 39χρονη σταρ και θα γυριστεί στη Μάλτα.

Το διάσημο ζεύγος και τα έξι τους παιδιά έχουν ήδη τακτοποιηθεί στην περιοχή όπου τα γυρίσματα αναμένεται να ξεκινήσουν τις αμέσως επόμενες μέρες.

Και έρχονται οι αποκλειστικές πληροφορίες του "Us Weekly" να ρίξουν λάδι στη φωτιά.

Η ταινία έχει τον τίτλο "By the sea" και λέγεται ότι θα περιλαμβάνει μερικές "τρελές ερωτικές σκηνές" ανάμεσα στο ζεύγος που κατά τα άλλα δηλώνει ενθουσιασμένο για αυτή την "ξεχωριστή δουλειά" η οποία είναι κάτι που αγαπούν πολύ, αλλά δεν τους προτείνεται αρκετά...

Στην ταινία, ο Μπραντ και η Άντζι θα ερμηνεύουν ένα παντρεμένο ζευγάρι και τα γυρίσματα αναμένεται να κρατήσουν 10 εβδομάδες. Περισσότερες λεπτομέρειες δεν έγιναν ακόμη γνωστές, αλλά μόλις γίνουν... θα τις μάθετε πρώτοι!

Και με την ευκαιρία, ας θυμηθούμε το τρέιλερ της ταινίας "Mr & Mrs Smith" που υπήρξε μοιραία τόσο για το διάσημο ζεύγος, όσο και για την τότε σύζυγο του Πιτ, Τζένιφερ Άνιστον (Jennifer Aniston). Επίσης, δείτε και τη σκηνή του γάμου του Κυρίου και της Κυρίας Σμιθ που τελικά κόπηκε στο μοντάζ...