Ο Μανγκανιέλο τα πέταξε- Αυτό το κορμί χαίρεται η Βεργκάρα

01.08.2014
Τα δυο τους είναι ένα από τα πιο καυτά ζευγάρια του Χόλυγουντ κι εάν κρίνουμε από τις παπαράτσι φωτογραφίες που έχουν κυκλοφορήσει, δε θα ήταν υπερβολή να πούμε ότι η Σοφία Βεργκάρα (Sophia Vergara) κι ο Τζο Μανγκανιέλλο (Joe Manganiello) δεν κρατιούνται.

Ο 37χρονος ηθοποιός φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο του Men’s Health για 4η φορά στην καριέρα του κι έδειξε ότι κάθε φορά η γράμμωση και το 6pack είναι όλο και πιο έντονα.

Μάλιστα, δεν παρέλειψε να αναφερθεί στους συναδέλφους του, οι οποίοι δε γυμνάζονται, πίνουν το Βόσπορο, καπνίζουν σα φουγάρα και μετά φωτογραφίζονται στα fitness περιοδικά με το Photoshop να κάνει πάρτι και να το παίζουν fit.

Αντίθετα, ο ίδιος, όπως χαρακτηριστικά δήλωσε, προσέχει καθημερινά τόσο τη διατροφή όσο και τον τρόπο ζωής του, ενώ όταν πάει στο γυμναστήριο, δεν κάνει απλά προπόνηση, αλλά χτυπιέται στα βάρη και στα όργανα σε τέτοιο βαθμό που οι τριγύρω του ανησυχούν και τον κοιτάνε περίεργα.

Γι’ αυτό έχει κάνει και το σώμα που βλέπεις στις φωτογραφίες και του οποίου φαν δηλώνει η Σοφία Βεργκάρα που κι αυτή αν μη τι άλλο είναι από κορμί κορμάρα και με πίσω κίνηση μοναδική.

Άλλωστε, είχε φανεί ότι κι ο Τζο με τη σειρά του ήταν φαν της πίσω όψης της Σοφίας όταν τον περασμένο Μάιο, στο κοκτέιλ πάρτι των Bloomberg & Vanity Fair, ο φωτογραφικός φακός τον είχε πιάσει απορροφημένο σε αυτή.

Να φανταστούμε ότι έκτοτε ο Τζο κι εκείνη ήρθαν πιο κοντά και γνωρίστηκαν καλύτερα… Κι αυτή τη φορά δεν αναφερόμαστε (απαραίτητα) στη Σοφία.

Επιμέλεια: Νικόλας Εμμανουήλ