Έτσι κρατά τον Μπραντ καψούρη η Αντζελίνα

01.08.2014
Μπορεί να είναι πλέον 9 χρόνια μαζί και να μεγαλώνουν τα 6 παιδιά τους, όμως, η Αντζελίνα Τζολί (Angelina Jolie) έχει βρει τον τρόπο να κρατά τη φλόγα αναμμένη και το ενδιαφέρον του Μπραντ Πιτ (Brad Pitt) στο κόκκινο.

Ποιό είναι το μυστικό της επιτυχίας; Όταν πρέπει λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων να είναι ο ένας μακριά από τον άλλο, στέλνουν γράμματα με τον παλιό παραδοσιακό τρόπο, μέσω ταχυδρομείου.

Η μέθοδος δοκιμασμένη όταν ο Μπραντ γύριζε την ταινία “Fury” στο Λονδίνο κι αυτή σκηνοθετούσε την ταινία “Unbroken” στην Αυστραλία. Κι οι δυο ταινίες είχαν θέμα το 2ο Παγκόσμιο Πόλεμο, οπότε δεν αποκλείεται -λέμε εμείς τώρα- η ιδέα να τους μπήκε από κει.

«Ήταν υποστηρικτικός από απόσταση κι ήταν μια αρκετά ρομαντική ιδέα κατά κάποιο τρόπο», δήλωσε σε συνέντευξή της η 39χρονη ηθοποιός και συμπλήρωσε:

«Αποφασίσαμε να ζήσουμε όπως εκείνα τα χρόνια και να ανταλλάσσουμε γράμματα, κάτι που μας έφερε ακόμα πιο κοντά, έχοντας στο μυαλό μας τους ανθρώπους που ήταν μακριά ο ένας από τον άλλο για μήνες, αν όχι χρόνια εκείνη την εποχή».

Και ναι, τις επιστολές τις έγραφαν με τα χεράκια τους κι όχι στο λάπτοπ για να προλάβουμε την εύλογη απορία σου.

Άρα, ξέχνα Messenger, Skype, Viber, WhatsApp κι ό, τι άλλο σχετικό και πιάσε πάλι στυλό και χαρτί.

Επιμέλεια: Νικόλας Εμμανουήλ