Πωπω... Ποιοί τρίβουν της Κιμ τον ποπό; (Φωτός)

29.07.2014
Θα μπορούσαμε να πούμε ότι η πίσω όψη της την έχρισε βασίλισσα στην κατηγορία, αλλά επειδή έτσι θα γίνουν συνειρμοί που δεν την κολακεύουν κι ιδιαίτερα, θα αρκεστούμε στο να πούμε ότι έκλεψε τα σκήπτρα από την άλλοτε Νο. 1 του είδους, Τζένιφερ Λόπεζ.

Ο λόγος για την Κιμ Καρντάσιαν της οποίας τα οπίσθια πολλοί άντρες ανά τον κόσμο πόθησαν, ένας, όμως, τα «χαίρεται» στην κρεβατοκάμαρά του και δεν είναι άλλος από το σύζυγο, Κάνιε Γουέστ.

Ωστόσο, όπως βλέπουμε από το backstage της φωτογράφισης της Κιμ που έκοψε την ανάσα πριν μερικούς μήνες, δύο ακόμα αρσενικά και συνεργάτες της μπόρεσαν και θώπευσαν -να το θέσουμε κομψά- με διάρκεια τον ποπό της Κιμ κι ο σκοπός ήταν «ιερός».

Έπρεπε να του δώσουν το “sandy look” που χρειαζόταν η φωτογράφιση κι έτσι τον έτριψαν επανειλημμένα με άμμο γιατί απ’ ότι φαίνεται η Κιμ μόνο να τον προβάρει στο φακό ξέρει, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε μάχιμη sex editor -κι όχι μόνο- που κάτι παραπάνω ξέρει από αυτά.

Ελπίζουμε οι δύο τυχεροί, τους οποίους θα φθονούν οι άντρες φαν της Κιμ να εκτίμησαν την ευκαιρία που τους δόθηκε ειδικά εάν σκεφτείς ότι πληρώθηκαν για να το κάνουν αυτό.

Κι επειδή μία εικόνα ίσον χίλιες λέξεις, ιδού κι οι φωτογραφίες- ντοκουμέντα για τις οποίες δεν μπορεί να πει και τίποτα ο Κάνιε!

Επιμέλεια: Νικόλας Εμμανουήλ