Η γυμνή Ζόι Σαλντάνα ανεβάζει κι άλλο τον υδράργυρο

29.07.2014
Μπορεί να έχει αρχίσει να φαίνεται η κοιλίτσα της, αλλά η Ζόι Σαλντάνα (Zoe Saldana) είχε προλάβει από πριν να προσθέσει μία ακόμα αισθησιακή φωτογράφιση στο βιογραφικό της.

Αυτή τη φορά ήταν για λογαριασμό του γυναικείου περιοδικού Women’s Health όπου η 36χρονη ηθοποιός πόζαρε ολόγυμνη και σε στάσεις που θα εκτιμηθούν από τον αντρικό, ενώ δε θα περάσουν απαρατήρητες ούτε από το γυναικείο πληθυσμό και μπορείς να δεις κάνοντας κλικ εδώ.

Στη συνέντευξη η Σαλντάνα δε μιλά ξεκάθαρα για την εγκυμοσύνη της, όμως, λέει πως περιμένει το σώμα της να αλλάξει.

«Κοιτάζω στον καθρέφτη και βλέπω πράγματα που δεν θέλω. Η πρώτη μου αντίδραση είναι παίρνω μια ανάσα και σκέφτομαι ότι είμαι γυναίκα, είμαι 36, το σώμα μου αλλάζει», δήλωσε στο περιοδικό.

«Έχω μάθει να ακούω τον εαυτό μου κι έτσι κάθε φορά που νιώθω ότι δε θέλω να κάνω κάτι, αλλά θα ‘έπρεπε’, δεν το κάνω».

Παραδέχτηκε δε ότι τώρα έχει καλύτερη αντίληψη της γενικότερης εικόνας: «Είμαι ακριβώς εκεί που θέλω να είμαι. Αισθάνομαι όντως όμορφα με έναν τρόπο που ακόμα κι όταν έκανα πολλή προπόνηση, ουσιαστικά μερικές φορές δεν έκανα.

Επειδή υπήρξαν φορές που ήμουν πραγματικά λεπτή και δε μου άρεσε που μερικές φορές φαινόμουν λίγο περισσότερο μυώδης και με επίπεδο στήθος. Ποτέ δε θα είσαι απόλυτα ικανοποιημένη και στην τελική έλεγα ‘΄γ*μ*σ* το. Απλά να είσαι ευτυχισμένη, ανεξάρτητα από αυτά».

Επιμέλεια: Νικόλας Εμμανουήλ