Ποιός σταρ της TV "κόλασε" με τους κοιλιακούς του;

28.07.2014
Διαθέτει ένα καλογυμνασμένο σώμα, το οποίο έχει δείξει τόσο μέσα από τις promo φωτογραφίες όσο κι από τα επεισόδια της σειράς που παίζει και σημειώνει ιδιαιτέρα υψηλές τηλεθεάσεις, εξασφαλίζοντας το πράσινο φως για την 3η σεζόν που θα ξεκινήσει να προβάλλεται μέσα στο Σεπτέμβριο.

Ο λόγος για τον Στίβεν Αμέλ (Stephen Amell), τον πρωταγωνιστή της σειράς Arrow του αμερικανικού δικτύου CW. Ναι, ξέρουμε τι θα πεις, η σειρά δεν παίζεται σε κάποιο ελληνικό τηλεοπτικό σταθμό. Λεπτομέρειες… Κάνε ένα γκάλοπ στις φίλες σου και θα δεις ότι τον ξέρουν -πιο πολύ φυσιογνωμικά παρά ονομαστικά- περισσότερες από όσες νομίζεις.

Ο 32χρονος, λοιπόν, Καναδός ηθοποιός παραβρέθηκε στην Comic Con στο Σαν Ντιέγκο το Σάββατο στο πάνελ της Warner Bros Television/DC Entertainment κι έκοψε τις ανάσες του γυναικείου πληθυσμού.

Σήκωσε την μπλούζα του κι έδειξε το 6pack του. Βέβαια, αρχικά δεν ήθελε να το κάνει, λέγοντας ότι υπάρχουν και παιδιά στο κοινό και προέτρεψε τον κόσμο να δει τη σειρά για να τον «απολαύσουν».

Έλα όμως που οι γυναίκες- φαν ούρλιαζαν. Είδε κι απόειδε και τελικά ο «τραβάτε με κι ας κλαίω» Στίβεν τους έκανε το χατίρι και σήκωσε την μπλούζα του…

Κι αφού είδες τους κοιλιακούς, ας δεις και το πρόσωπο…

Ν.Ε.