Γιατί Μπιγιονσέ- Τζέι Ζι δεν πήγαν στο γάμο των Κιμ- Κάνιε;

28.07.2014
Μπορεί να έχουν περάσει 2 μήνες από το γάμο της Κιμ Καρντάσιαν (Kim Kardashian)και του Κάνιε Γουέστ (Kanye West), αλλά ακόμα η φημολογία καλά κρατεί.

Έτσι, τώρα μαθαίνουμε τον πραγματικό λόγο που η Μπιγιονσέ (Beyonce) κι ο Τζέϊ- Ζι (Jay-Z) αρνήθηκαν να παραβρεθούν στο γάμο.

Ποιός είναι αυτός; Η τραγουδίστρια δεν ήθελε σε καμία περίπτωση η νυφούλα Κιμ να της κλέψει την παράσταση χώρια που τόσο αυτή όσο κι ο σύζυγός της θεωρούν τους νεόνυμφους πολύ κατώτερούς τους.

Άρα, δεν υπήρχε περίπτωση να πήγαιναν στο γάμο τους. Το ζεύγος θέλουν να κρατήσουν δυνατό το brand Μπιγιονσέ & Τζέϊ- Ζι αν και μετά τις τελευταίες φήμες που τους θέλουν στα χωρίσματα, δεν τους βλέπουμε να το πετυχαίνουν εάν δεν αλλάξει κάτι δραματικά.

Επιπλέον, σύμφωνα με άτομο που ξέρει καλά τα πράγματα, στον Τζέι- Ζι δεν άρεσε καθόλου η ιδέα του γάμου του Κάνιε με την Κιμ, καθώς πίστευε ότι κάνει κακό στην εικόνα του ως καλλιτέχνη. Το ίδιο άτομο, μάλιστα, συμπλήρωσε ότι εκεί χάθηκε κι ο σεβασμός του προς τον Κάνιε.

Βέβαια, μετά το γάμο, η Μπιγιονσέ έσπευσε να ευχηθεί βίον ανθόσπαρτο στους νεόνυμφους μέσω Twitter, αλλά τώρα που θα μάθει η Κιμ το παρασκήνιο, τη βλέπουμε να φλερτάρει με την ιδέα του τρίπτυχου delete- block- report αν και δε νομίζουμε να το κάνει πράξη για ευνόητους λόγους.

Επιμέλεια: Νικόλας Εμμανουήλ