Μελέτη: Κινδυνεύει να μείνει εκτός τηλεόρασης;

30.06.2014
Το διαβάσαμε και αυτό και μάς έλουσε κρύος ιδρώτας; Κινδυνεύει να μείνει εκτός τηλεόρασης η Ελεονώρα Μελέτη;

Η ίδια πριν λίγες μέρες είχε δηλώσει ότι δεν έχει πρόβλημα να μείνει εκτός τηλεόρασης, αν κάποιο κανάλι δεν υλοποιήσει το νέο τηλεοπτικό εγχείρημα, που διακαώς επιθυμεί να κάνει. Η Μελέτη έχει φτιάξει έναν "πιλότο" - και δεν πρόκειται για ταξιδιωτική εκπομπή όπως γράφτηκε - και με αυτόν στο χέρι σκοπεύει να διαπραγματευτεί, πρώτα με το Star και μετά με τα υπόλοιπα κανάλια.

Ωστόσο, νέο δημοσίευμα υποστηρίζει ότι οι απαιτήσεις που προβάλει η παρουσιάστρια, "κολλάνε" τη μετακίνηση της στο ΣΚΑΙ. Γιατί, κατά το δημοσίευμα η αποχώρηση της από το Star είναι σχεδόν σίγουρη. Όσο για το κανάλι του Φαλήρου, η Ελεονώρα λέγεται ότι έχει κάνει συζητήσεις, αλλά ο όρος της για να ενταχθεί στο δυναμικό του καναλιού, να προσληφθούν και πέντε συνεργάτες της, έβαλαν φρένο στους ανθρώπους του ΣΚΑΙ.

Κι αυτό, διότι σου λέει το δημοσίευμα, ότι οι προσλήψεις είναι απαγορευτικές για τα οικονομικά δεδομένα του σταθμού. Ωστόσο, άλλες πηγές αναφέρουν ότι το «πάγωμα» των συζητήσεων είναι προσωρινό και η Ελεονώρα θα επιστρέψει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων όταν διαπιστώσει ότι κινδυνεύει να μείνει τηλεοπτικά άστεγη!

Πηγή: Enimerosi24